Lidl otvorio treću trgovinu u Zadru

Foto: Lidl Hrvatska

Otvaranjem nove, 106. trgovine u Hrvatskoj, trgovački lanac Lidl nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. Treća je to Lidlova trgovina u Zadru u kojoj će, kao i u ostalim poslovnicama u Zadru te diljem Hrvatske, ovaj trgovački lanac svojim kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Novu i modernu Lidlovu trgovinu u Zadru koja se nalazi na adresi Put Murvice 18 otvorili su voditeljica trgovine Marina Božić i regionalni voditelj prodaje David Čavić.

Uz svježe i kvalitetne proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, i ova Lidlova trgovina kupcima nudi ugodan i moderan prostor za dokazano najbržu cjelovitu kupnju na jednom mjestu.

Foto: Lidl Hrvatska

Nova trgovina u Zadru napravljena je prema modernom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva atraktivan izgled, više prirodnog svjetla unutar prodajnog prostora, veću energetsku učinkovitost i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce.

Na parkiralištu, koje ima 2 ulaza, nalazi se više od 150 prostranih parkirnih mjesta, od kojih su 2 predviđena za punjenje električnih automobila. Povodom otvorenja nove trgovine u Zadru, kupci su mogli uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman.

Nova, ukupno treća Lidlova trgovina u Zadru, na adresi Put Murvice 18, radi od 7 do 21 h od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 8 do 21 h.