Cappy donosi najbolje osvježenje koje jamči nezaboravno ljeto

Okus domaće limunade dolazi nam u Tasty Lemon varijanti dok Minty Lemon ima isti odličan okus limuna obogaćen s okusom mente te su ove nove limunade idealno osvježenje za vruće ljetne dane

Za ljeto koje nam konačno stiže i kojem se svi radujemo vjerojatno više nego i jednom prije, Cappy priprema osvježenje koje jamči uživanje u svemu onome što nam donosi najtopliji dio godine. Najbolje ljeto je ono koje nam donosi dobre provode, puno druženja i smijeha, kupanja u moru, rijeci ili na bazenu, boravka na otvorenom, osunčane kože, odlične glazbe koja zove na ples i, naravno, omiljena osvježenja.

Upravo to dragocjeno osvježenje bit će nam ovog ljeta uvijek dostupno uz nove Cappy okuse Tasty Lemon i Minty Lemon, idealne da nas razbude ujutro, rashlade poslijepodne ili dodatno osvježe krajem dana.

Okus domaće limunade dolazi nam u Tasty Lemon varijanti dok Minty Lemon ima isti odličan okus limuna obogaćen s okusom mente. Ova negazirana pića napravljena od soka i pulpe limuna dostupna su u dva PET pakiranja – on the go od 400 ml ili za konzumaciju kod kuće u varijanti od 1,25 l.

„Limunada je bez sumnje jedan od najpopularnijih napitaka, osobito u vrijeme ljeta. To je piće koje će u svakome od nas pobuditi sjećanja na neke lijepe trenutke, bilo da se radi o onoj koju smo pripremali kod kuće ili ju ispijali na nekoj od osunčanih terasa u gradu. S našim proizvodima Cappy Tasty Lemon i Minty Lemon omogućavamo svima da u vrhunskoj limunadi i najboljem osvježenju uživaju bilo kada i bilo gdje. Želimo svima da uz nove Cappy okuse ovog ljeta stvaraju nove uspomene i sjećanja“, ističu u The Coca-Cola Company.

Idealnim izborom za ljeto Cappy Tasty Lemon i Cappy Minty Lemon ne čini samo izniman, zavodljiv i osvježavajući okus već i činjenica da sadrže čak 30% manje kalorija te se ambalaža može u potpunosti reciklirati. Uz poruku “Daj se rashladi“ Cappy nudi sve što nam je potrebno za maksimalno uživanje u nezaboravnim ljetnim avanturama. Stoga, neka ljeto počne, jer Cappy Tasty Lemon i Minty Lemon su tu!