Promjene u Upravnom odboru Fortenova grupe

Dana 7. lipnja 2022. godine, dosadašnji član Upravnog odbora Fortenova grupe Sergei Volk podnio je ostavku na sve funkcije u Fortenova grupi, čime su prestale sve njegove obveze u organima upravljanja u Fortenova grupi d.d. i kompanijama članicama Grupe, priopćila je Fortenova grupa.

Istodobno, društvo Open Pass Ltd je Skupštini imatelja depozitarnih potvrda predložilo da se za člana Upravnog odbora Fortenova grupe imenuje Pavao Vujnovac, dok je Damir Spudić predložen za direktora društava nizozemske strukture odnosno Fortenova Group HoldCo, MidCo i TopCo B.V. O ovim će prijedlozima imatelji depozitarnih potvrda odlučivati na sjednici Skupštine.

„Zahvaljujemo se gospodinu Volku na osobnom angažmanu i doprinosu stabilizaciji poslovanja Agrokora tijekom izvanredne uprave, pogotovo u postizanju nagodbe vjerovnika, a potom i snažnom razvoju Fortenova grupe. Želimo mu puno poslovnih i privatnih uspjeha u budućnosti“, izjavio je Fabris Peruško, član Upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe, navodi se u priopćenju.