Nove Plodine u Rijeci otvorene u sklopu projekta RIO Kantrida

Danas je u Rijeci, na adresi Labinska 51, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 110 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan format supermarketa otvoren je u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa RIO Kantrida. U poslovnom dijelu Plodine se prostiru na ukupno 1.700 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde, a u samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi kroz samoposlužnu pekaru, te odjele delikatese i gastra, mesnicu i zelenu tržnicu.

Kao i u ostalim supermarketima Plodina diljem Hrvatske, Riječanima će biti dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu Plodine i ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.

Važno je napomenuti kako Plodine osluškuju potrebe građana, pa su ovo 15. Plodine u Rijeci i riječkom prstenu. Otvoreno je i 40-ak novih radnih mjesta za stanovnike riječke regije.

Vrata novih Plodina otvorili su direktor maloprodaje Plodina g. Luka Ćurković i gradonačelnik Rijeke g. Marko Filipović. Vrijedno je spomenuti da su povodom otvorenja, Plodine donirale 20.000 kuna Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Na dan otvorenja za sve kupce je pripremljen bogat program, kolo sreće sa preko 600 nagrada, besplatan roštilj, piće i degustacije, a najmlađe su uveseljavali mađioničar i klaun Balonko. Svojim kupcima u kupovini je pomagao i glumac Domagoj Janković u ulozi Agenta 0,99 koji je i ovoga puta bio od akcije! Posebna ponuda povodom otvorenja vrijedi do 12.07.

Radno vrijeme Plodina RIO Kantrida je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00 sata.