Svečano otvoren potpuno preuređeni SPAR u Bjelovaru

Najmoderniji SPAR, od sada i na većoj površini, nudi najbolju ponudu svježeg mesa i ribe

SPAR u Bjelovaru u novom, potpuno preuređenom ruhu otvorio je svoja vrata za vjerne kupce.  Svečanom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak sa svojim najužim timom te su zajedno s Helmutom Fenzlom, predsjednikom uprave SPAR Hrvatska i prodajnim timom bjelovarske trgovine rezanjem vrpce pustili u rad najmoderniji SPAR u ovom dijelu Hrvatske.

Osim novouređenog i povećanog prodajnog prostora, kupce je dočekala još jedna novost – ponuda svježeg mesa i ribe te besplatna usluga čišćenja ribe. U ovoj modernoj trgovini, odjel voća i povrća na samom je ulazu u trgovinu i nudi brojne posebnosti ovog asortimana poput rashladne vitrine u kojoj stoji hlađeno voće i povrće, konditori, pića te gotove povrtne i voćne salate i sendviči. Uz bogatu ponudu delikatesnog prehrambenog asortimana, tu je i samoposlužna pekara s najbogatijom ponudom ukusnih pekarskih proizvoda.

Kako je SPAR nadaleko poznat po svojoj bogatoj i kvalitetnoj ponudi, tako sad osim na prehrambenom dijelu, kupci mogu uživati u raznovrsnoj ponudi neprehrambenog asortimana s posebno uređenim dijelom kozmetike i ostalih kućnih potrepština.

Prodajna površina povećana je za dodatnih 120m2 te sada iznosi ukupno 1.250m2. Povećanje kvadrature prodajnog prostora omogućilo je veći broj pozicija za izlaganje akcijskog asortimana što svakako pridonosi zadovoljstvu kupaca. Kompletnom obnovom unutrašnjosti trgovine kreiran je prostraniji i otvoreniji izgled u novim i modernim bojama. Također, u potpunosti su obnovljeni fasada i novi prostraniji ulaz u trgovinu s dva staklena pročelja i puno dnevnog svjetla. Unutar trgovine ugrađen je novi i energetski učinkovitiji sustav grijanja, hlađenja i rashladne opreme.

Izmijenjen je i koncept preuzimanja povratne ambalaže, koji je iz unutrašnjeg prodajnog prostora premješten izvan trgovine. Zbog praktičnog završetka kupovine kao novost tu su samoposlužne blagajne na kojima kupci mogu samostalno, ali uz uvijek svesrdnu pomoć zaposlenika trgovine, na obostrano zadovoljstvo, završiti kupovinu.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Bjelovaru je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 20 sati.