dm otvara novu prodavaonicu u Branimir Mingle Mallu

U četvrtak, 23. svibnja, dm otvara novu prodavaonicu u Branimir Mingle Mallu u Zagrebu (Ulica kneza Branimira 29, bivši Branimir centar). Novi dm bit će otvoren u 9 sati, a svi koji u njemu na dan otvorenja obave kupovinu u iznosu od 200 kuna ili više, ostvarit će 15 posto popusta na ukupan iznos računa.

 „Pripreme za otvorenje protekle su užurbano, željeli smo biti potpuno pripravni kako bi na dan otvorenja sve bilo spremno za naše drage kupce. Priredili smo im razna iznenađenja, poput nagradne igre koja donosi vrijedne nagrade – perilicu rublja, bicikl ili dm darovne kartice. Tu je i kolo sreće s brojnim nagradama, a koje će moći zaigrati svi koji obave kupovinu u vrijednosti od 100 kuna ili više“, naglasio je Bruno Vrbat, područni menadžer nove dm-ove prodavaonice u Branimir Mingle Mallu.

U sklopu nove prodavaonice otvoren je još jedan specijalizirani odjel koji nudi asortiman bezreceptnih medicinskih proizvoda, dermokozmetičkih proizvoda te dodatke prehrani

Tu su i dodatne prilike za uštedu na dan otvorenja, pa kupce očekuju i razne pogodnosti poput ponude 1 + 1 gratis pri kupnji odabranih proizvoda brendova: Rimmela, Libressea, Nivee, Likvija, Faksa ili Ornela, a tu su i brojne  druge pogodnosti.

U sklopu nove dm prodavaonice otvoren je još jedan specijalizirani odjel bezreceptnih medicinskih proizvoda (OTC) koji nudi asortiman bezreceptnih medicinskih proizvoda, dermokozmetičkih proizvoda te dodatke prehrani. Stručni djelatnici dm-ovog OTC kutka svojim iskustvom i savjetima pomažu kupcima pri odabiru odgovarajućih proizvoda. Povodom otvorenja dm je osigurao razne pogodnosti i u sklopu specijalizirane ponude, pa se tako proizvodi omiljenih brendova poput Nuxea, Novexperta, Radovan Petrovića, Bioderme, Uriagea, Afrodite, A-derme i mnogih drugih mogu nabaviti po povoljnijim cijenama. U OTC kutku može se obaviti i besplatno mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa.

U novoj dm prodavaonici kupci mogu birati među ukupno više od 21.270 proizvoda iz kategorija proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i trudnice, za domaćinstvo, osviještenu prehranu, proizvode za kućne ljubimce, bezreceptne medicinske proizvode i dermatokozmetiku, pa i foto program. U ponudi su proizvodi poznatih svjetskih brendova, hrvatskih proizvođača te povoljnih i kvalitetnih dm-ovih vlastitih marki.

Među dm-ovim markama provjerene njemačke kvalitete ističe se i nova linija proizvoda  SEINZ., namijenjena odvažnim muškarcima sa stilom. Proizvode SEINZ. odlikuju visokokvalitetni sastojci, minimalistički dizajn i održiv pristup proizvodnji. SEINZ. je nova dm-ova premium marka ekskluzivno dostupna samo u dm-ovim prodavaonicama, a objedinjuje najnovije trendove, znanje stručnjaka i moderan dizajn koji prenosi poruku o svježini, postojanosti i stilu. Sastojci i mirisi kao što su sandalovina, menta ili korijandar pomno su birani, gotovo sve recepture su na biljnoj bazi, a pakiranja su izrađena od recikliranih materijala.