Kaufland otvorio novu trgovinu u Rijeci!

Kaufland je u srijedu, 19. listopada, u Rijeci otvorio svoju drugu trgovinu, a čak 45. u Hrvatskoj

Nova poslovnica trgovačkog lanca Kaufland otvorena je danas u Rijeci, na adresi Osječka 39. Druga je to trgovina popularnog trgovca u Rijeci čime je ovaj maloprodajni lanac ponovno proširio svoju mrežu koja sada broji 45 trgovina diljem Lijepe naše.

Bogati program na otvorenju, poput mini koncerta poznate Zsa Zse, darova za posjetitelje te super akcija i ponuda privukao je brojne kupce da istraže novu lokaciju Kauflanda na Škurinju. Nova poslovnica kupcima nudi prodajnu površinu od 2.804 m2 te je otvoreno 69 novih radnih mjesta.

Otvorenje ove trgovine obilježio je humanitarni aspekt jer je Kaufland uručio ček od 20 000 Crvenim nosovima za provedbu programa  „Intenzivan osmijeh“  u KBC Rijeka koju klaunovidoktori redovito posjećuju. Crveni Nosovi svakodnevno donose osmijeh i radost te pružaju psihosocijalnu podršku u bolnicama, domovima za starije te ustanovama za djecu i mlade s teškoćama u razvoju. „Sav naš doprinos koji dajemo društvu ne bi bio moguć bez podrške zajednice u kojoj živimo i djelujemo. Upravo zato nas veseli suradnja s Kauflandom te zahvaljujemo što je prepoznao važnost naše misije i podržao nas kroz ovu donaciju“, poručila je Maja Rusan, voditeljica Odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije, Crveni nosovi.

„Ponosni smo što smo otvorili našu 45. trgovinu u Hrvatskoj, a drugu u Rijeci. Također, drago nam je što smo i ovaj put mogli podržati lokalnu humanitarnu udrugu, a Klaunovidoktorima uistinu se divimo te im želimo da i dalje donose osmijeh i radost onima kojima je to najpotrebnije“, povodom otvorenja izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija.

Kafuland Škurinje zasigurno će postati nova omiljena šoping destinacija brojnih Riječana, a u danima koji slijede kupce očekuje još zabavnih događanja! Već 22. listopada u prijepodnevnim satima Kaufland će posjetiti Ivanka i Mrle koji će izvoditi pjesme sa svog dječjeg albuma, tijekom vikenda također je organiziran program za djecu – face painting, te posjet simpatičnog klauna koji će djecu darivati balonima u obliku životinja!