Tommy ponovno otvorio renovirani maximarket u Rijeci

Trgovački lanac Tommy otvorio je renovirano prodajno mjesto – maximarket u Rijeci, na adresi Ulica Alda Colonella 2.

“Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, Tommy kontinuirano ulaže u modernizaciju postojeće prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi njihovi prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i zaposlenicima”, priopćio je Tommy.

Prostor Tommy maximarketa je obnovljen i osvježen, te je opremljen po suvremenim standardima s ciljem da potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost njihove ponude, omoguće još veću razinu doživljaja kupovine.

Ukupna korisna površina renoviranog maximarketa je veća od 600 m2. Osim obnovljenog interijera, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u Tommyju posebno ističu odjel pekarstva sa dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio njihove ponude. U renoviranoj poslovnici moderniziran je i automatiziran postupak otkupa povratne ambalaže.