SPAR Hrvatska prilagođava radno vrijeme poslovnica za nadolazeće blagdane

Kako bi svojim kupcima osigurao nesmetanu opskrbu za nadolazeće blagdane SPAR Hrvatska prilagodio je radno vrijeme svojih trgovina. INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj će do petka 23. prosinca raditi produženim radnim vremenom do 22 sata. Iznimka je INTERSPAR hipermarket u Mall of Split koji će u navedenom periodu biti otvoren do 21 sat.

Na Badnjak, u subotu 24. prosinca, INTERSPAR hipermarketi radit će skraćeno do 17 sati. Skraćeno do 16 sati radit će INTERSPAR hipermarketi u Arena centru u Zagrebu i u Mall of Split. SPAR supermarketi također će raditi skraćeno do 16 ili 17 sati. Na sam Božić, u nedjelju 25. prosinca, SPAR i INTERSPAR trgovine bit će zatvorene.

Na blagdan Svetog Stjepana, u ponedjeljak 26. prosinca radno vrijeme poslovnica također će biti prilagođeno i sve trgovine će raditi do 14 sati, osim INTERSPAR hipermarketa u Zadru koji će raditi do 18 sati, te INTERSPAR hipermarketa u riječkom Tower Centru koji će raditi do 21 sat. INTERSPAR hipermarketi u trgovačkim centrima Mall of Split te Portanova Osijek taj će dan biti zatvoreni. Također SPAR supermarketi u shopping centru Supernova Zadar, na zagrebačkom Tuškancu, u ulici Vincenta iz Kastva i u Poreču bit će zatvoreni.

Na Silvestrovo, u petak 31. prosinca, INTERSPAR hipermarketi radit će po prilagođenom radnom vremenu do 16 ili 17 sati, dok će svi SPAR supermarketi raditi do 17 sati. Na Novu godinu, u nedjelju 1. siječnja 2023. godine, trgovine neće raditi.

Točna radna vremena pojedinih trgovina po svim lokacijama u Hrvatskoj kupci mogu provjeriti na službenoj web stranici www.spar.hr.