SPAR Hrvatska sponzor Hrvatske alpske skijaške reprezentacije

Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska, Filip Zubčić, hrvatski alpski skijaš, Miho Glavić, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza, Vedran Pavlek, predsjednik Organizacijskog odbora Snježne kraljice

SPAR Hrvatska kao dugogodišnji prijatelj i pobornik hrvatskog sporta i ovom prilikom pruža snažnu podršku najvećim promotorima Hrvatske u svijetu

SPAR Hrvatska i Hrvatski skijaški savez potpisali su trogodišnji ugovor o sponzorstvu Hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija te dodatno i hrvatske skijašice Leone Popović koja će na svojoj skijaškoj opremi odnosno kacigi i kapi, tijekom svih svojih nastupa nositi istaknut SPAR logo. Sponzorstvo se odnosi na sve reprezentacije alpskog skijanja, od najmlađeg uzrasta sportaša do seniorskih alpskih skijaških reprezentativaca.

Kao potpisnici ugovora događanju su prisustvovali predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić i direktor Hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i Organizacijskog odbora Snježne kraljice, Vedran Pavlek. Putem virtualnog prijenosa, na potpisivanju ugovora pridružile su im se hrvatske skijašice, a među njima i jedna od najboljih svjetskih slalomašica i trenutačno najbolje plasirana hrvatska skijašica, Mrkopljanka Leona Popović.

“Želim se zahvaliti SPAR-u Hrvatska što je prepoznao Hrvatski skijaški savez kao partnera i odlučio nama skijašima biti podrška. Raduje me vidjeti kad uspješne i međunarodno poznate tvrtke poput SPAR-a prepoznaju trud nas sportaša i našu vrijednost. Skijanje je moja najveća ljubav, a posebno me raduje utrka Snježne kraljice 4. i 5. siječnja kada ću ponovno na dobro poznatom terenu na Sljemenu moći skijati i ravnopravno se natjecati s najvećim imenima iz skijaškog svijeta”, izjavila je Leona Popović.

SPAR Hrvatska kao dugogodišnji prijatelj i pobornik hrvatskog sporta i ovom prilikom pruža snažnu podršku najvećim promotorima Hrvatske u svijetu.

“Veliko mi je zadovoljstvo potvrditi da je SPAR Hrvatska postao sponzor skijaškog tima iduće tri sezone, kao i sponzor naše uspješne, mlade skijašice Leone Popović. Brojni izvanredni sportski rezultati hrvatskih skijaša i skijašica tijekom svih proteklih godina dokaz su discipline, upornosti, truda i predanog rada naših skijaša, a koje kao vrijednosti u svojoj radnoj zajednici i poslovanju njeguje i SPAR Hrvatska. Želimo da Hrvatska nastavi svoju bogatu i uspješnu tradiciju u skijanju, a ovim sponzorstvom podržat ćemo uspjehe naših skijaških reprezentativaca i potaknuti mlade nade da hrvatsko skijanje zadrže u svjetskom vrhu”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

U srijedu, 4. siječnja najbolje svjetske slalomašice nastupit će na ovogodišnjim utrkama Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa “Snow Queen Trophy” 2023. u Zagrebu.

“Veseli me da je SPAR prepoznao kvalitetu naših natjecatelja i rad Hrvatskog skijaškog saveza. Vjerujem da će njihova potpora biti dodatni vjetar u leđa našim najboljim skijašicama i skijašima za postizanje novih vrhunskih rezultata u skoroj budućnosti, a tako će i oni postati još bolji promotori SPAR-a”, izjavio je Vedran Pavlek, direktor Hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i Organizacijskog odbora Snježne kraljice.