Kako pravilno nositi Nike Air Force One? Pogledajte nekoliko modnih savjeta naših stilista!

Bez obzira na to što su Air Force One tenisice izvorno bile popularne na košarkaškim terenima, danas su veoma omiljene ne samo među sportašima nego i među ljubiteljima urbanog stila.

Nike Air Force 1 tenisice su postale legendarni model, a na tu činjenicu definitivno je utjecala Nike Air tehnologija zaslužna za maksimalnu udobnost tijekom cjelodnevnog nošenja. Jastučić u središnjem dijelu potplata apsorbira udarce stvarajući ublažavajući učinak te tako povećava vašu udobnost.

Nike Air Force 1 tenisice dizajnirao je Bruce Kilgore i one već godinama ruše rekorde popularnosti među ljubiteljima udobnosti i urbanog te uličnog stila odijevanja. U Nike ponudi  konstantno se pojavljuju nove verzije ovog legendarnog modela. Ako cijenite sportsku udobnost i svevremenski dizajn, odaberite jedan od popularnih modela Nike Air Force klasičnih niskih tenisica.

Ljubiteljima klasike svakako će se svidjeti crni smeđe Nike Air Force tenisice s visokim gornjištem, kao stvorene za sportske prigode, ali i za večernji izlazak u grad s prijateljima. Na online trgovini Ecipele pronaći ćete nebrojeno puno Nike Air Force modela za žene, muškarce, žene i djecu. Odaberite model koji govori sam za sebe te koji obogaćuje vaš „look“.

Nike Air Force 1 tenisice: niske, srednje ili visoke?

Već se dugi niz godina Nike Air Force 1 tenisice proizvode se u nekoliko različitih varijanti. Kod jednih je gornjište do gležnja, kod drugih je do iznad gležnja, a treći modeli dosežu čak do sredine potkoljenice. Koji ćete model odabrati zasigurno ovisi o godišnjem dobu, jer su, recimo, visoke Nike Air Force 1 odličan odabir za hladnu zimu. Osim što štite gležanj istovremeno pružaju maksimalnu zaštitu od hladnoće, ali i od proklizavanja zahvaljujući čvrstom protukliznom gazištu.

Preko ljeta najbolji su odabir niske Nike Air Force 1 tenisice, a želite li osigurati toplinsku udobnost, obratite pažnju na odabir prozračnog materijala. Nike Air Force 1 tenisice su poput Guess modela; savršeni za svaku prigodu bez obzira na godišnje doba.

Uz što nositi ženske Nike Air Force 1 tenisice?

Ženske Nike Air Force 1 ne pristaju samo sportskim odjevnim kombinacijama. Bijele, pastelne ili šarene tenisice s umetcima upečatljivih boja savršeno će vam pristajati na haljinu s tankim naramenicama. Osim toga, možete ih nositi i na klasične traperice i majicu bez rukava, a idealan su odabir i na pletenu suknju do sredine lista te crni top. Upotpunite svoj outfit omiljenim modnim dodatcima, a ako ne znate što biste odabrali, pročitajte naše preporuke u kojima donosimo 6 savjeta za odabir šik i modernog ženskog sata.

Kako uskladiti muške Nike Air Force 1 tenisice s outfitom?

Nike Air Force 1 muške tenisice idealan su odabir, dakako, uz trenirku i duksericu. Izvrsno pristaju i na traperice te klasične majice s ili bez printa. Međutim, slobodno posegnite za legendarnim bijelim Air Force one tenisicama čak i kada se spremate za neki casual događaj. Dobro će vam stajati uz kariranu košulje u casual izdanju i traper ili kožnu jaknu. Sve što trebate učiniti je odabrati svoj omiljeni Air Force One model iz snova i u tren oka možete uživati u najmodernijim odjevnim kombinacijama koje će plijeniti znatiželjne poglede.