Predstavljamo Tonic Chair – ergonomski stolac protiv bolova u leđima

Patite li od bolova u leđima? Tražite stolac koji vam omogućava pravilno držanje i kraj dugotrajnog sjedenja u istom položaju, ali i stolac koja vam omogućava da ostanete aktivni dok sjedite? Stolac Tonic je stvoren za vas – njegova nestabilna lopta potaknut će vaše tijelo da se uravnoteži, omogućavajući vam dobro držanje, a time i dobru ravnotežu.

Tonic Chair je ergonomski stolac protiv bolova u leđima kojega su razvili i preporučili fizioterapeuti. Revolucionaran je jer uključuje loptu za vježbanje, koja se naziva i “švicarska lopta” ili “lopta za pilates”. Nove lopte (izrađene tako da ne pucaju) proizvedene su u Njemačkoj i dostupne su u četiri boje. Nijanse boja mogu varirati ovisno o isporukama. Lopta pomaže u jačanju i toniranju cijelog tijela.

Ergonomski stolac pruža ugodan osjećaj sjedenja na zračnom jastuku i ponudit će Vam neusporedivu udobnost. Baza je redizajnirana kako bi poboljšala položaj nogu na stolcu. Ergonomski stolac s loptom i s 5 nogu nudi bolju stabilnost u svim smjerovima i izvrsnu udobnost sjedenja.

Stolac ima ergonomski podstavljen naslon za optimalnu udobnost. Poseban je i po tome što ima naslon za leđa koji se podešava po visini i ima mogućnost naginjanja prema naprijed kako bi pružio maksimalnu potporu leđima. Savršeno se prilagođava Vašoj morfologiji.

Karakteristike stolca:

  • maksimalna težina: 140 kg
  • podesiva visina prema napuhanosti lopte i postavljanju pomoćnih sjedalica od 44 do 54 cm
  • širina: 54 cm
  • dubina: 59 cm

Osigurajte sebi i svojim zaposlenicima zadovoljstvo i udobnost pri radu. Ovim stolcem vodite računa i brinete o zdravlju svojih radnika, olakšavajući im posao kojega obavljaju u sjedećem položaju. Ovaj će stolac čuvati lokomotorni sustav Vaših zaposlenika, čime ćete izbjeći bolovanja i podići radni učinak Vaše tvrtke. 

Više informacija možete pronaći putem linka