Ekskluzivno u dm-u: Izabel Kovačić i Olival predstavili liniju proizvoda BELLA by Izabel Kovačić

Originalna kolekcija proizvoda za njegu BELLA by Izabel Kovačić ekskluzivno je dostupna u dm-u. Potpuno nova linija kozmetike, koju potpisuje uspješna poduzetnica Izabel Kovačić, a proizvela ju je tvrtka Olival, donosi originalne recepture uz upotrebu visokovrijednih sastojaka i pristupačnu cijenu. Kolekcija BELLA by Izabel Kovačić sastoji se od mirisnog mlijeka za tijelo, piling gela za tijelo, suhog ulja, univerzalne zaštitne kreme i deo kreme.

„Proizvodi linije BELLA rezultat su moje ljubavi prema kvalitetnoj kozmetici i želje da si što veći broj žena priušti pouzdane kozmetičke proizvode. Suradnja s dm-om i Olivalom objedinjuje upravo te dvije stvari. Proizvodi linije BELLA utjelovljuju savršenu njegu kože onako kako je ja vidim i nadam se da će i žene i djevojke u Hrvatskoj uživati u njima, jednako kao što sam i ja uživala u njihovom kreiranju“, naglasila je sukreatorica linije BELLA, Izabel Kovačić prilikom predstavljanja nove kolekcije.

Ženstvena linija BELLA by Izabel Kovačić namijenjena je ženama i djevojkama koje vole ugađati sebi i svoju kožu njegovati visokokvalitetnim formulama. Nježnost, ljupkost i romantični zanos bili su inspiracija pri kreiranju kolekcije BELLA, a originalne teksture odlikuje podatnost i lakoća nanošenja te diskretne, ali postojane mirisne note koje ističu individualnost svake žene.

 „Veliko nam je zadovoljstvo što na dm-ovim policama od sada nudimo originalan hrvatski proizvod, kreiran ekskluzivno za djevojke i žene koje kupuju u dm-u. Za njih smo osigurali pristupačne cijene proizvoda koje krasi visoka kvaliteta sastojaka, elegantno pakiranje i lakoća uporabe. Suradnjom s Izabel Kovačić dm u Hrvatskoj otvara jedno novo poglavlje u svojem poslovanju. Želimo se što više prilagoditi navikama i željama naših kupaca i veliko mi je zadovoljstvo što smo to učinili upravo suradnjom s jednom uspješnom poslovnom ženom kao što je Izabel Kovačić koja je, putem društvenih mreža, uzor mnogim djevojkama i ženama u Hrvatskoj i šire“, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a zadužena za marketing i PR.

Receptura proizvoda iz linije BELLA by Izabel Kovačić spaja dugogodišnju tradiciju tvrtke Olival u čijim laboratorijima je proizvedena te najnovije spoznaje moderne kozmetologije. Donosi pouzdane i  kvalitetne sastojke poput bademovog ulja, ulja jojobe i makadamije te shea maslaca.

 „Pri proizvodnji linije BELLA koristili smo visokovrijedne sastojke. U nju smo utkali svoje znanje, stručnost i iskustvo i sjedinili ga s profinjenim ukusom Izabel Kovačić. Linija kozmetike BELLA donosi potpuno originalne recepture bazirane većinom na sirovinama prirodnog porijekla. Proizvedena je prema najvišim standardima u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji, u našem proizvodnom pogonu u Zagrebu“, pojasnio je  Marijan Pojatina, direktor tvrtke Olival.

BELLA by Izabel Kovačić ekskluzivno u dm-u

BELLA piling gel za tijelo

Nježno pilirajuća zrnca usitnjenih koštica marelice čine ovaj mirisni piling gel za tuširanje savršenim odabirom za svakodnevnu njegu tijela. Osim što blago, ali temeljito čisti kožu, BELLA piling za tijelo oduševit će vas ugodnim mirisom i teksturom koja se u dodiru s vodom lagano pjeni te lako ispire. Idealna je priprema za BELLA hranjivo mlijeko ili suho ulje za tijelo.

BELLA mirisno mlijeko za tijelo

Idealno za njegu kože nakon kupanja i tuširanja, BELLA mirisno mlijeko za tijelo odgovarat će svakom  tipu kože te joj pružiti mirisni hidratantni užitak. Visokokvalitetni prirodni sastojci učinit će vašu kožu neodoljivo glatkom i mekom na dodir te vam priuštiti jedinstveni užitak nanošenja, uz osjećaj ugode koji će vas pratiti cijeli dan.

BELLA suho ulje

Uz mirisno BELLA suho ulje, vaša će koža i kosa dobiti svilenkasti sjaj. Osim što duboko hidratizira kožu i kosu, BELLA suho ulje idealno je i za njegu kože nakon sunčanja, jer ublažava štetno djelovanje UV zraka te koži vraća nježnost i mekoću. Namijenjeno njezi tijela, lica i kose, suho ulje u trenu se upija u kožu te je ostavlja sasvim suhom i podatnom. 

BELLA univerzalna zaštitna krema

Prepuna visokovrijednih sastojaka poput bademovog i ricinusovog ulja, BELLA univerzalna zaštitna krema intenzivno će hidratizirati vašu kožu. Obavit će vas diskretnim, ženstvenim mirisom te umiriti i zaštititi kožu i zagladiti njenu površinu.

BELLA deo krema

Deo krema s ugodnim mirisom i kristalnim mikro česticama neutralizirat će mirise nastale znojenjem i omogućiti koži da prirodno diše. Inovativno pakiranje s praktičnim aplikatorom omogućava brzo i jednostavno nanošenje.