VEGETA BIO proglašena najboljim proizvodom u kategoriji i nositeljem žiga ‘Odabrani proizvod godine’ za 2023.

Vegeta generacijama potrošača donosi kvalitetu i odličan okus u svakoj žlici. Taj im je odabir sasvim prirodan, baš kao što Vegeta BIO donosi odličan okus sasvim prirodno!

Vegeta BIO univerzalni dodatak jelima nudi prirodan okus i sastojke uzgojene s pravilima ekološkog uzgoja. Pogodan je i za vegetarijance i vegane te garantira najbolje sastojke za pripremu ukusnih obroka.

Primjeren je svim vrstama prehrane te pruža idealan boost umami okusa u plant based jelima. Stoga smo posebno ponosni jer je Vegeta BIO proglašena najboljim proizvodom u kategoriji i nositeljem žiga „Odabrani proizvod godine“ za 2023. godinu! Ovo je priznata svjetska nagrada za marketinšku inovaciju koju su izglasali sami potrošači.

Odličan okus je nešto sasvim prirodno, a VEGETA BIO savršena podloga za sve maštovite kulinarske pothvate!

Obroci koje dijelite s obitelji i prijateljima bit će zdravi, pripremljeni od izvrsnih prirodnih sastojka te okusa po svačijoj mjeri. Uz više od deset vrsta povrća i začina te morsku sol, Vegeta BIO je idealna za začinjavanje jela, bez potrebe za korištenjem dodatne soli. Sadrži čak 375g svježeg povrća na 120g proizvoda: mrkva, luk, krumpir, rajčica, ljupčac, kurkuma, korijen celera, pastrnjak, poriluk, paprika, peršin list, crni papar, češnjak.

Isprobajte ovih 5 inspirativnih, brzih i ukusnih recepata koji donose proljeće na vaš stol:

Većina ovih jela na stolu je za svega pola sata, što ostavlja dovoljno vremena za ostale obaveze te odmor s obitelji i prijateljima.

Kada kuhate za svoju obitelj, želite da to sve bude savršeno i ukusno te birate proizvod od prirodno uzgojenih sastojaka, koji omogućava pripremu jela izvrsnog okusa, baš svaki puta – VEGETA BIO univerzalni dodatak jelima.

Vegeta daje inspiraciju za mnoga kreativna jela, pruža savršen i zaokružen okus, a jedini recept koji trebate je vaša mašta, jer uz Vegeta BIO sva jela postaju prava remek (d)jela!