U srcu Firula ponovno otvoren najmoderniji SPAR supermarket

David Korošec, Marko Plaščar, Ljiljana Gavranović i Ivan Vuletić

Na Firulama, u Spinčićevoj ulici novouređeni SPAR supermarket uz osvježen premium izgled i ponudu – ima odjel mesnice i ribarnice

Danas je vrata svojim vjernim kupcima ponovno otvorio najmoderniji SPAR supermarket u Splitu. Mnogim Splićanima omiljena destinacija dnevnog shoppinga nakon tromjesečnog preuređenja je zasjala u novom ruhu, s bogatim asortimanom svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje.

Najveća novost i prednost novouređenog SPAR supermarketa u samom centru Firula su odjeli mesnice i ribarnice. U mesnici kupci svakodnevno mogu nabaviti svježe meso i mesne prerađevine vrhunske kvalitete, dok ribarnica ima široku ponudu svježe morske, ali i  slatkovodne ribe te školjki i morskih plodova, kao i uslugu čišćenja ribe.

U SPAR supermarketu se nalazi i toploteka s raznovrsnom ponudom gotovih, toplih obroka. Jela se svakodnevno pripremaju u samoj trgovini, kako bi bila uvijek postojane svježine, za sve zaposlene i praktične, koji žele ukusan i spreman ručak ili večeru. Ponudu SPAR supermarketa u Spinčićevoj upotpunjuje i velik izbor svježeg voća i povrća, kao i prefinih pekarskih proizvoda.

Neprehrambeni asortiman obuhvaća veliki raspon artikala za domaćinstvo, kozmetiku i njegu, a zahvaljujući novom uređenju svaki se željeni proizvod može pronaći vrlo jednostavno i brzo pa je time i iskustvo kupnje znatno poboljšano.

SPAR je za svoje kupce na ovoj atraktivnoj lokaciji osigurano besplatna parkirališna mjesta pa se mogu mirno posvetiti kupnji u svojoj omiljenoj trgovini.

Radno vrijeme SPAR supermarketa na adresi Spinčićeva ulica, Split je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 20 sat.