Tommy otvorio novo prodajno mjesto – maximarket u Selcima

Tommy i u ovim vrlo izazovnim gospodarskim vremenima nastavlja s realizacijom razvojnih planova širenja prodajne mreže u Hrvatskoj. Kontinuiranim investicijama u rast i razvoj poslovanja, Tommy otvara nova prodajna mjesta, te na taj način njihove poslovnice postaju još dostupnije kupcima.

Tommy je 6. travnja 2023. otvorio novo prodajno mjesto – maximarket u Selcima na otoku Braču, na adresi Tolstojeva 4. Otvaranjem ove poslovnice, četvrte po redu na otoku Braču, osnažuje se lokalna prisutnost Tommyja na ovom srednjodalmatinskom otoku.

Prodavaonica je suvremeno i funkcionalno opremljena, prema prepoznatljivom Tommy standardu koji nudi ugodnost kupnje, uz uobičajeno konkurentnu ponudu i široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u kojem su pretežno zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

Površina korisnog prostora maximarketa je preko 650 metara četvornih, uz dostupnost parkinga.

I u ovoj novoj poslovnici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce, s posebno atraktivne pogodnosti pripremljene su povodom samog otvaranja.

“Realizacijom novih projekata Tommy pokazuje usmjerenost prema dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji, posebno u jadranskom dijelu Hrvatske na kojem smo tržišni lideri”, stoji u priopćenju iz Tommyja.