Zdrav obrok pri ruci već 140 godina

Delamaris ove godine slavi 140 godina tradicije proizvodnje prirodnih i kvalitetnih ribljih proizvoda. Bogato znanje i dugogodišnje iskustvo mogu se osjetiti u već pripremljenim ribljim delicijama, u kojima nema dodanih konzervansa, aditiva, bojila i glutena. U širokoj ponudi okusa možete pronaći skušu s povrćem, filete skuše, salate od tune, sardine, inćune i riblje paštete. Delamaris je najprepoznatljiviji po proizvodima od visokokvalitetne sjevernomorske skuše „Scomber scombrus“ iz ulova, koja se u usporedbi s drugim vrstama riba posebno ističe po iznimno bogatom sadržaju omega 3 masnih kiselina.

Najpopularniji proizvod je IZOLA BRAND skuša s povrćem

Tradicija i prepoznatljivost proizvoda Izola Brand

Izola Brand već desetljećima impresionira svojim promišljenim sastavom iz najbolje skuše, povrća i umaka od rajčice. Među hrvatskim potrošačima je Izola Brand skuša s povrćem vrlo popularna te ju koriste samostalno, u salatama ili kao sastojak kuhanih jela. Prepoznatljivost je istaknuta već samom ambalažom koja je karakterizirana kombinacijom žute i crvene boje. Delamaris je odlučio sunčanu žutu boju upotrijebiti za grafičko obilježavanje ribe skuše dok je temperamentna crvena već odavno boja Izola Branda.

Izvrsnost je obilježje i ostalih proizvoda

Vikend osjećaj za svaki dan

Weekend skuša s povrćem se prepoznaje po crnoj i žutoj boji ambalaže. Najbolji komadi visokokvalitetne sjevernomorske skuše „Scomber scombrus“ i sedam vrsta fermentiranog povrća i umaka od rajčice desetljećima su priznati kao kontinuirano vikend iskustvo.

Predanost visokoj kvaliteti može se osjetiti i u Delamaris filetima skuše. Njihov poseban okus oduševit će i najzahtjevnije gurmane – kao samostalni obrok ili uz razne dodatke za posebna kulinarska iskustva. Ne smijemo zaboraviti ni izvrsne Delamaris paštete od pomno biranih prirodnih sastojaka. Ovi moderni namazi pogodni su za razne prigode, a osobito su pogodni za piknike i izlete.

Praktičnost, briga za okoliš i potrošača

Delamaris proizvode izrađuje prema tradicionalnim metodama, ali ih prilagođava okusu i prehrambenim navikama suvremenog potrošača. Svojom praktičnom ambalažom osiguravaju odličnu ribu uvijek biti pri ruci – kod kuće, u pokretu ili na poslu. Od 2016. godine, Delamaris pakira riblja jela u modernu aluminijsku ambalažu koja se lakše otvara, lakše se transportira i 100% reciklira. Sve aluminijske limenke također nemaju BPA u premazu, što daje potrošačima još veću sigurnost u održavanje kvalitete proizvoda.

Visoka kvaliteta

Sve Delamaris proizvode karakterizira visoka kvaliteta ribe i povrća koje nije zamrznuto, već se priprema posebnim procesom fermentacije, što ga čini različitim od ostalih sličnih proizvoda. Delamaris, sa svojom bogatom tradicijom od 1879. godine, u svojim proizvodima čuva ekskluzivne prirodne sastojke. Svi proizvodi su bez konzervansa, bez umjetnih boja i pojačivača okusa. Njihova izdržljivost produljuje se isključivo zahvaljujući termičkoj obradi i hermetičkom zatvaranju, te upravo zbog toga Delamaris riblji proizvodi mogu biti uvijek pri našoj ruci.