Uspješna suradnja Ateliera i brenda Cotril

Tim Cotril oduševio frizerskim kreacijama na hrvatskom modnom događaju

Platforma Atelier, koja je nastala prije dvije godine s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, održala je svoje treće izdanje. Glavna inspiracija novog izdanja je budućnost pa je službeni naziv ovog izdanja „Future“. 

Atelier je jedno od najiščekivanijih modnih događanja u Hrvatskoj koje okuplja neke od najtalentiranijih dizajnera, modela i beauty stručnjaka. Ovogodišnji događaj nije bio iznimka, s dizajnerima koji su predstavili svoje najnovije kolekcije: Elfs, BiteMyStlye by Zoran Aragović, Ansons, Luka Grubišić, Martina Herak, Marina Design, Arileo, JET LAG i Jalize, a stručnjaci za kosu i šminku kreirali su lookove koji oduzimaju dah.

Kako na prethodnom izdanju, tako i ovom, uspjehu Atelier Fashion Weeka ključnu ulogu odigrao je Cotril u organiziranju frizera u backstageu, osiguravajući da modeli izgledaju zapanjujuće na pisti. Uključivanje Cotrila-a u događaj bilo je ključno jer je brand odavno prepoznat po svojim kvalitetnim profesionalnim proizvodima za njegu i oblikovanje kose te stručnosti u industriji. Njihov tim frizera neumorno je radio iza pozornice kako bi osigurao da frizure modela budu oblikovane do savršenstva, nadopunjavajući dizajnerove kolekcije. Tim Cotril koristio je svoje opsežno znanje u oblikovanju kose kako bi stvorili zadivljujuće izglede koji su oduševili publiku. Njihova pažnja posvećena detaljima i predanost izvrsnosti bili su očiti u svakom aspektu njihova rada.

Inače, Cotrilovo sudjelovanje na Atelier platformi dokaz je njihove predanosti promicanju i podržavanju modne industrije, gdje pokazuju da nisu posvećeni samo stvaranju kvalitetnih proizvoda za kosu, već i suradnji s drugim stručnjacima u industriji kako bi stvorili izgled koji oduzima dah, koji nadahnjuje i osvaja. Za više informacija o brandu Cotril i njihovoj uključenosti u Atelier Fashion Week, posjetite njihovu web stranicu na cotril.hr, a proizvode brenda Cotril možete pronaći u Salonu Premium na adresi Zavrtnica 17 u Zagrebu te u Splitu na Tršćanska 33A.