Odaberite favorita i osigurajte školi besplatnu godišnju zalihu svježeg voća i povrća!

Krenulo glasovanje u trgovinama Kauflanda za natjecanje ‘Kaufland škola ViP’

Završene su prijave za sedmo natjecanje „Kaufland škola voća i povrća“, a sve škole koje su se prijavile putem online obrasca te poslale ručno izrađen likovni rad na temu „Reci neću hrani u smeću“ ušle su u daljnje natjecanje u kojem je stručni žiri odabrao finalistice, kao i pobjednice.

Tamo gdje je bilo više prijava, najbolji radovi za pojedinu trgovinu Kauflanda izloženi su u samoj trgovini, a o konačnoj pobjedničkoj školi odlučivat će kupci koji mogu glasati za svog favorita.

Izložba radova s QR kodom preko kojeg je moguće glasati za svojeg favorita krenula je 29. svibnja u 36 poslovnica Kauflanda diljem Hrvatske, a trajat će sve do 11. lipnja, nakon čega će biti i proglašenje škola pobjednica!

Za one poslovnice gdje je došla samo 1 prijava, škola koja se prijavila ujedno je i pobjednička, a također su odabrane i škole pobjednice u kategoriji škola za djecu s teškoćama u razvoju.

Podsjećamo, kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. osigurava svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima cilj podići svijest o zdravoj prehrani među roditeljima i djecom te osigurati zdrave obroke za školarce. Posljednjih godina ovaj projekt obuhvaća oko 20.000 školaraca širom Hrvatske koji svaki tjedan uživaju u besplatnom, svježem voću i povrću, a Kaufland je ukupno donirao preko 700 tona voća i povrća u šest godina provođenja projekta!

Više o glasovanju u trgovinama, kao i popis već odabranih pobjednica možete pronaći na kaufland.hr/skolavip