Cirkonij Centar: Veliki iskorak digitalne stomatologije u Splitu

Brojni Splićani došli su čestitati i proslaviti s dobro poznatim imenima u gradu pod Marjanom, dr. med. dent. Antom i Ivankom Kovačić, koji su zajedno sa svojim timom predstavili novi dentalno-estetski centar Cirkonij

Nakon  dva desetljeća izvrsnog rada i povjerenja tisuće malih i velikih pacijenata, Cirkonij Centar doktora Ante i Ivanke Kovačić obilježio je važan iskorak u poslovanju, otvorenjem novog dentalno-estetskog centra u ulici Josipa Jovića 7.

„Sjećam se kako smo prije 20 godina započeli ovu avanturu u maloj ordinaciji, okruženi samo snovima i entuzijazmom. Tada smo postavili temelje našeg rada, a strast prema struci i pacijentima vodila nas je naprijed. No, ulaganje u znanje i predanost radu bili su ključni faktori na tom putu. Učili smo, stalno se educirali o najnovijim dostignućima tehnologije kako bi ponudili najbolje rješenje svakom pacijentu. Nikada nismo prestali sanjati i vizionarski gledati prema budućnosti i zahvaljujući tome, danas smo ovdje, na otvaranju najprostranije dentalne klinike na ovom području“, izjavio je dr. med. dent. Ante Kovačić u svom inspirativnom govoru na svečanom otvorenju gdje je vladala poprilična gužva.

Ante i Ivanka Kovačić

Brojni pacijenti, prijatelji i partneri došli su čestitati domaćinima na iznimnom uspjehu, a među njima bila su i neka poznata lica. Bila je to večer prepuna lijepih i sretnih osmijeha, a odličnoj atmosferi pridonijela je i diva dalmatinske pisme Zorica Kondža sa svojim bezvremenskim hitovima.

Cirkonij je pionir digitalne stomatologije te u svakodnevnom radu koriste „3Shape“, najprecizniji uređaj za skeniranje zuba što omogućuje preciznost u predvidljivosti rezultata i olakšava daljnji tretman. Novi vrhunski opremljeni centar koji se prostire na oko 1000 metara četvornih omogućio im je dodatno proširenje usluga ali i pružanje još boljeg iskustva, veću udobnost i privatnost pacijentima. „Baš kao što Cirkonij pruža stabilnost i vrhunsku estetiku, tako i mi pružamo stabilnost i ljepotu u dentalnoj skrbi našim pacijentima“, pojasnio je dr. med. dent. Ante Kovačić.

Među prvima su u Dalmaciji ponudili medicinske estetske tretmane lica. Dr.med.dent. Ivanka Kovačić predano se educirala na najboljim svjetskim kongresima, posvetila se raznim edukacijama s vrhunskim stručnjacima i nositeljica je brojnih priznanja. Trud i predanost su joj se itekako isplatili jer je Cirkonij među omiljenim adresama mnogih Splićanki ali i pacijentica iz svih krajeva države (a i pokojeg gospodina). Posebnu strast ima prema modeliranju cijelog lica filerima, (full face approach), a usne njenih pacijentica najdiskretniji su adut ljepote mnogih zanosnih dama. „Tajna ljepote svake žene je prirodan i nenametljiv izgled. Manje je više“ – filozofija je kojom se vodi dr. med. dent. Ivanka Kovačić.  

Ipak, supružnici Kovačić ističu da je unatoč najnaprednijoj tehnologiji, inovacijama i znanju kojima raspolažu, najveća vrijednost Cirkonij Centra njihov tim stručnjaka, njihove kolege s kojima uz bok predano brinu o oralnom zdravlju i ljepoti.