Vodeći međunarodni institut za kvalitetu nagradio Karlovačko zlatnom medaljom

Monde Selection iz Bruxellesa potvrdio izvrsnost Karlovačkog u kategoriji Piva, vode i negazirana pića

Karlovačko pivo je tijekom svoje duge povijesti osvojilo mnoštvo nagrada i priznanja, a još jedna potvrda njegove kvalitete nedavno je došla od strane međunarodnog instituta Monde Selection. Stručni žiri 62. izdanja svjetskog natjecanja u kvaliteti proizvoda, Monde Selection Awards 2023,  dodijelio je zlatnu medalju Karlovačkom pivu, potvrdivši time njegovu kvalitetu. Zahvaljujući ovoj oznaci izvrsnosti, potrošači su dobili dokaz i jamstvo da Karlovačko pivo ispunjava visoke standarde.

„Iako se radi o vrijednoj nagradi za kvalitetu našeg Karlovačkog, ona je ujedno i veliko priznanje za  gotovo 400 naših zaposlenika. Svi smo ponosni na ono što Karlovačko predstavlja – bogatu tradiciju, vrhunsku kvalitetu i najbolja iskustva koja pruža svojim potrošačima. Priznanje Monde Selectiona svakako nas motivira da te odlike nastavimo njegovati u našoj pivovari u Karlovcu“, poručila je Marta Bułhak, predsjednica Uprave HEINEKENA Hrvatska.

Marta Bulhak, predsjednica uprave HEINEKENA Hrvatska

Evaluacijski proces provodili su nepristrani i neovisni stručnjaci iz područja proizvodnje piva i tehnologije fermentacije, a testirali su i ocjenjivali vizualni dojam, miris, okus, pakiranje te opći dojam svakog prijavljenog piva.

Monde Selection je vodeći institut za kvalitetu proizvoda široke potrošnje na svijetu koji djeluje već više od 60 godina. Svake godine više od 3.000 proizvoda iz devedesetak zemalja svijeta prijavljuje se za nagradu Monde Selection Quality Award, a ove se godine među njima našlo i hrvatsko Karlovačko pivo.