Bio Plod predstavlja Dobre crunchy mueslie

Dobri crunchy muesli 300 g novi su proizvodi u asortimanu ponude tvrtke Bio Plod čime je proširen asortiman s ovim premium granolama koje nam dolaze u pet okusa: STRAWBERRY & ALMOND, 4 NUTS & HONEY, FOREST FRUIT, CHOCOLATE i WHITE CHOCO & COOKIES.

Svi proizvodi se nalaze u doypak pakiranju sa zip zatvaračem kako bi proizvod bio uvijek svjež i na dohvat ruke. Ovi muesli sadrže visoki udio vlakana, a instant zob koja se nalazi u proizvodu je od cjelovitog zrna.

U ponudi se nalaze dva voćna okusa (Šumsko voće, Jagoda & badem), čime će ljubitelji voća napokon doći na svoje s obzirom na to da je Šumsko voće najprodavaniji okus, dok kombinacija Jagoda i badema daje čarobni spoj voća i orašastih plodova.

„Čokoljupci” će biti oduševljeni sa čokoladnim okusima koje ovi proizvodi nude jer tamna čokolada sadrži komadiće čokolade i punjene čokoladne jastučiće dok okus bijele čokolade u kombinaciji sa keksićima koji se nalaze unutra daje jedinstvenu kombinaciju.

Za ljubitelje orašastih plodova u ponudi se nalazi okus koji sadrži četiri vrste orašastih plodova (pekan orah, badem, lješnjak i indijski oraščić) i to je sve još obogaćeno s medom.

Distributer: Bio Plod d.o.o., Matka Laginje 14, 47000 Karlovac
Tel: +385 47 64 59 12
Fax: +385 47 64 59 12
Web: www.bioplod.hr
e-mail: prodaja@bioplod.hr