Arabesca s ponosom ističe snažno opredjeljenje prema DOP-u

Jedan od vodećih hrvatskih proizvođača kave, Arabesca, s ponosom ističe svoje snažno opredjeljenje prema društveno odgovornom poslovanju. U protekloj godini učinili smo značajan iskorak u ostvarivanju tog cilja kroz dva iznimna društveno odgovorna projekta.

Jedan od njih je suradnja sa Hrvatskim školskim sportskim savezom te podrška državnih prvenstava u svim sportovima. Kroz ovu inicijativu, tvrtka je poslala snažnu poruku podrške sportu i naglasila važnost zdravog stila života. Dodatno, finaliziran je i inovativni projekt “Štikleci iz šalice” koji je uključivao suradnju sa srednjim strukovnim školama, a tijekom kojeg je svaka škola razvijala vlastiti projekt na temu kave.

Arabesca je pružala podršku učenicima i nastavnicima kroz cijeli proces praktičnog dijela. Projekti su bili edukativni i inspirativni te su pružili priliku mladim ljudima da razvijaju svoje talente. Arabesca vjeruje da podrška mladima nije samo obaveza, već i investicija u budućnost te navedeni projekti čine samo dio dugoročnog plana društveno odgovornog angažmana.