Tommy otvorio maximarket u Okrugu Gornjem na Čiovu

Tommy je 18. srpnja otvorio novo prodajno mjesto – maximarket u Okrugu Gornjem na Čiovu, na adresi Put Mavarčice 2B, čime ovaj maloprodajni lanac nastavlja s realizacijom razvojnih planova širenja prodajne mreže u Hrvatskoj.

Kontinuiranim investicijama u rast i razvoj poslovanja, Tommy otvara nova prodajna mjesta, te na taj način njihove poslovnice postaju još dostupnije kupcima. Otvaranjem ove poslovnice, osnažuje se lokalna prisutnost Tommyja na ovom području gdje je Tommy prisutan već dugi niz godina kao vodeći maloprodajni brand, prepoznat od strane domaćih kupaca kao i od brojnih turističkih posjetitelja.

Prodavaonica je suvremeno i funkcionalno opremljena, prema prepoznatljivom Tommy standardu koji nudi ugodnost kupnje, uz uobičajeno konkurentnu ponudu i široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u kojem su pretežno zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

Površina korisnog prostora maximarketa je više od 800 metara četvornih, uz dostupnost većeg broja parkirnih mjesta za kupce. I u ovoj novoj poslovnici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce, s posebno atraktivne pogodnosti pripremljene su u povodu otvorenja.

“Realizacijom novih projekata Tommy pokazuje usmjerenost prema dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji, posebno u jadranskom dijelu Hrvatske na kojem smo tržišni lideri”, stoji u priopćenju iz Tommyja.