Iz Kauflanda poručuju: Svaki dan nagradit ćemo tisuću kupaca!

Igricom do omiljenih proizvoda: od 30. kolovoza kreće K-Marke(t)

Poznati trgovački lanac Kaufland, koji u Hrvatskoj broji već 47 trgovina, nudi širok spektar vlastitih robnih marki s više od 4.000 proizvoda! Zajamčena vrhunska kvaliteta i povoljne cijene ono je što te proizvode čini posebno primamljivima, i baš je zato ovaj trgovački lanac odlučio za svoje kupce pripremiti igricu u kojoj je svaki dan moguće osvojiti neke od Kauflandovih proizvoda!

U igrici K-Marke(t) koju možete igrati od 30. kolovoza, svaki dan čak 1.000 igrača moći će osvojiti proizvode Kauflandovih robnih marki. Igrati je moguće sve do 3. listopada na stranici k-marke-t.com tako da kupci imaju dovoljno prilika za osvajanje nagrade.

Podsjetimo,  Kauflandove robne marke pokrivaju gotovo sve kategorije prehrane i neprehrane te je potražnja zadnjih nekoliko godina porasla, što nije toliko iznenađujuće, budući da je omjer cijene i kvalitete odličan. Najbolji primjer su popularni K-Classic proizvodi, dok K-Favourites asortiman čine visoko kvalitetni proizvodi s pristupačnim cijenama. K-Favourites proizvodi s NMNP oznakom proizvedeni su u Hrvatskoj od hrvatskih sirovina.

Iz ostale bogate ponude svakako treba izdvojiti i K-Bio, zatim K-free proizvode koji ne sadrže gluten ni laktozu, K-take it veggie, vlastitu marku kozmetike Bevola, Kuniboo odjeću za najmlađe, alate Parkside i brojne druge brendove.

Zaigraj igricu K-MARKE-T i uvjeri se u kvalitetu po povoljnoj cijeni!

Sretno!

Više o vlastitim robnim markama Kaufland na: Kvaliteta po povoljnoj cijeni – naše marke | Kaufland