U tijeku preuređenje Kraš bonbonniére na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu

Kraševa poslovnica na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, na adresi Avenija Marina Držića 4, zbog preuređenja prostora privremeno će biti zatvorena od nedjelje 3. rujna 2023. godine.

U Zagrebu Kraš bonbonnière nalaze se na sedam lokacija, a uz Kraš choco&café i Krašev diskont na Ravnicama, poznata su adresa za odabir slatkog poklona za dragu osobu, mjesto gdje svi mogu pronaći nešto po svome ukusu i gdje će ih uvijek dočekati nasmijani domaćini, spremi im pomoći u njihovom izboru.

Tako i Kraševa poslovnica na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu dugi niz godina predstavlja važno odredište za lokalne stanovnike, turiste i putnike. Kako bi iskustvo kupovine na ovoj frekventnoj lokaciji bilo što bolje, Kraš se odlučio na preuređenje prostora i proširenje asortimana. Svi ljubitelji slatkih zalogaja na ovom će mjestu moći naći još raznovrsniji izbor Kraševih delicija i uživati u svim novostima koje su im pripremili.

Ulaganje u preuređenje poslovnice i proširenje asortimana dio je Kraševog poslovnog pristupa u kojem je na prvom mjestu zadovoljstvo potrošača, kao i kvaliteta i proizvoda i usluga.