Zvijezda i njen novi proizvod Omegol B1 namaz podržavaju Zakladu Hrvatska kuća srca

Namaz Omegol B1 nosi odobrenu zdravstvenu tvrdnju – za zdravlje srca

Povodom Svjetskog dana srca i predstavljanja novog funkcionalnog proizvoda – namaza Omegol B1, Zvijezda je podržala rad Zaklade Hrvatska kuća srca. Zaklada educira građane o važnosti njihove aktivne uloge u prevenciji kardiovaskularnih bolesti i poziva ih da se odazovu javnozdravstvenoj akciji u subotu, 30.9., od 10 do 13 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Poznato je da je za zdravlje srca iznimno važna prevencija kroz umjerenu svakodnevnu tjelesnu aktivnost i pravilnu prehranu. Upravo stoga, Zvijezda je liniju Omegol namaza proširila novim proizvodom – Omegol B1 namazom. Uz već prisutne Omega-3 i Omega-6 masne kiseline po kojima je Omegol linija poznata, novi Omegol sadrži i vitamin B1 koji doprinosi normalnoj funkciji rada srca. Namaz Omegol B1, zahvaljujući novoj recepturi, nosi odobrenu zdravstvenu tvrdnju “za zdravlje srca“. Omegol B1 namaz ujedno je i nositelj V oznake, što znači da je pogodan i za vegetarijance, vegane te fleksiterijance, a može se pronaći na policama prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

„Namaz Omegol B1 komunicira – Srce je važno! Tom porukom naglašavamo važnost konzumacije funkcionalnih prehrambenih proizvoda koji povoljno djeluju na prevenciju kardiovaskularnih, ali i drugih bolesti te cjelokupnog očuvanja zdravlja čovjeka. Zato smo u Zvijezdi 2005. razvili Omegol liniju – prvu funkcionalnu liniju proizvoda u Hrvatskoj, kojoj smo sada dodali i novi proizvod – namaz Omegol B1 s dodatkom vitamina B1. Jako smo ponosni što,zahvaljujući novoj recepturi, Omegol B1 nosi odobrenu zdravstvenu tvrdnju ‘za zdravlje srca'”, kaže Petra Jovanović, Senior Brand Manager u Zvijezdi.