Wolt Hrvatska u suradnji sa Zagrebačkom policijom i AK Končar započeo prometnu edukaciju svojih partnera- dostavljača

Wolt Hrvatska poduzeo je važan korak prema povećanju sigurnosti u prometu. U srijedu, 29. studenoga 2023., u prostorijama Auto kluba Končar, održano je korisno predavanje za partnere koji obavljaju dostavu za Wolt Hrvatska – bilo putem vlastitih obrta bilo putem agregatora, s ciljem podizanja razine svijesti o prometnim pravilima i propisima u Hrvatskoj te njihove veće sigurnosti u prometu.

Ova inicijativa, potaknuta na inicijativu Wolt Hrvatska i partner tvrtki te Policijske uprave zagrebačke te Auto Kluba Končar, ima za cilj stvaranje sigurnijeg okruženja u gradu Zagrebu, ali i ostalim dijelovima Hrvatske putem educiranja prvenstveno inozemnih radnika o lokalnim prometnim pravilima. Predavanje je bilo usmjereno ne samo na samozaštitno ponašanje već i na odgovorno sudjelovanje u prometu.

Na predavanju su kao predavači sudjelovali prometni stručnjak dipl. ing. Damir Novak, voditelj Službe prometne policije Krešimir Mišić te Velimir Tišma, voditelj Službe prevencije Policijske uprave Zagrebačke, koji su Wolt partnerima – dostavljačima pružili važne informacije o pridržavanju prometnih pravila, najčešćim prekršajima te sankcijama povezanih s istima.

“Sigurnost naših partnera dostavljača kao i sigurnost svih drugih dionika u prometu nama je u Wolt Hrvatska od iznimne važnosti. Ova inicijativa, proizašla iz suradnje s Policijskom upravom zagrebačkom i Auto klubom Končar, označava početak sveobuhvatnog projekta edukacije inozemnih radnika u prometu, a koji dostavljaju narudžbe putem Wolt platforme. Cilj nam je upoznati naše partnere s prometnim pravilima, unaprijediti njihovu i sveopću prometnu sigurnost te podići kvalitetu usluge koju pružamo našim korisnicima”, istaknuo je Marin Šušnjar, General Manager u Wolt Hrvatska.

Zaposlenici Wolt Hrvatska, njih 35 državljana Republike Indije, sudjelovali su u predavanju postavljajući pitanja i aktivno sudjelujući u diskusijama, a predavanje je održano na engleskom jeziku kako bi se osigurala maksimalna razumljivost i interakcija.