Filip Mutić novi član Uprave Kraša

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora za novog člana Uprave Kraša imenovan je Filip Mutić, čiji četverogodišnji mandat počinje 1. siječnja 2024. godine. Filip Mutić kao član Uprave će u svojem resoru biti zadužen za vođenje pravnih i općih poslova, ljudske resurse, korporativne financije, kontroling i informacijske tehnologije.

Filip Mutić posjeduje 18 godina iskustva u financijama od kojih je 8 godina radio kao direktor financija u vodećim FMCG kompanijama kao što su Atlantic Grupa, Fortenova i Ledo, a u Kraš dolazi s pozicije CFO i člana uprave koju je obnašao od 2019. godine u Ledo plus d.o.o.

„Zahvalan sam na prilici da postanem dio Kraševog tima, dio kompanije koja više od stoljeća stvara slatke uspomene i spaja generacije. Svakako želim opravdati dano povjerenje i zajedno s drugim kolegama raditi na razvoju ovog konditorskog diva. Vjerujem da će mi u tome pomoći dosadašnje iskustvo rada u kompanijama vezanim za proizvodnju te plasman hrane i pića. Znam da je ovo velika odgovornost prema svim dionicima – zaposlenicima, partnerima, dioničarima i našim potrošačima te ću dati sve od sebe da to povjerenje i odgovornost opravdam“,izjavio je Filip Mutić, novi član Uprave Kraša.