Uoči Uskrsa SPAR Hrvatska isplaćuje uskrsnice svojim zaposlenicima

SPAR Hrvatska tradicionalno će za više od 4800 zaposlenika u Hrvatskoj isplatiti prigodnu nagradu u obliku uskrsnice u iznosu od 130 eura po zaposleniku, za što je kompanija ove godine izdvojila ukupni iznos od 624 tisuća eura.

„Zadovoljstvo naših zaposlenika je temelj našeg uspjeha, stoga briga o našim zaposlenicima zauzima najviše mjesto na ljestvici prioriteta. Ulaganjem u korporativnu kulturu te aktivnostima i pogodnostima našim zaposlenicima nastojimo osigurati poželjno mjesto rada. Svjesni truda i angažmana kojeg naši zaposlenici ulažu želimo im adekvatno zahvaliti. Jedan od načina na koji pokazujemo svoju zahvalnost su i uskrsnice, kojima želimo našim zaposlenicima i njihovim obiteljima omogućiti ljepše blagdane. Iz godine u godinu, kontinuirano unaprjeđujemo uvjete rada i radnog okruženja te povećavamo iznose prigodnih nagrada“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

SPAR Hrvatska redovito isplaćuje jubilarne nagrade, naknadu za prijevoz i topli obrok, regres, božićnice i uskrsnice. Uz navedene financijske pogodnosti, unutar SPAR Hrvatska djeluje i tim internih trenera koji rade na razvoju vještina i prijenosu znanja zaposlenicima dok SPAR zaposlenici imaju mogućnost pohađanja raznovrsnih edukacija vanjskih stručnjaka i tečaja njemačkog jezika sukladno potrebama radnog mjesta.