Gebrüder Weissu dodijeljena najviša ocjena bonitetne izvrsnosti

Barbara Bujačić, direktorica tvrtke Gebrüder Weiss Hrvatska i Alma Suhić, članica Uprave, na dodjeli potvrde platinaste bonitetne izvrsnosti

Dun & Bradstreet, globalni lider za poslovne podatke i analitiku, još jednom potvrđuje da je logistička tvrtka GW osobito pouzdan poslovni partner kojeg odlikuje odlična gospodarska stabilnost

Internacionalna logistička tvrtka Gebrüder Weiss i dalje se nalazi među tvrtkama s najvišim kredibilitetom u Hrvatskoj. Globalna tvrtka za komercijalne podatke i analitiku, Dun & Bradstreet, u ovu kategoriju smješta tvrtke koje odlikuje financijska stabilnost i visoki stupanj kreditne sposobnosti.

Gebrüder Weiss ostvario je, najveću moguću, platinastu ocjenu. Barbara Bujačić, direktorica tvrtke Gebrüder Weiss Hrvatska i Alma Suhić, članica Uprave, prihvatile su potvrdu s najvišom platinastom ocjenom bonitetne izvrsnosti.

„Ovo je za sve nas izuzetno motivirajuće, ali i obvezujuće. Naš je cilj nastaviti pružati usluge najviše kvalitete svojim klijentima i nastaviti biti poslovni partner od povjerenja. Želimo dokazati naše glavne ključne vrijednosti – neovisnost i izvrsnost usluge,“ poručila je direktorica Bujačić.

GW posluje u Hrvatskoj od 2000. godine. Danas zapošljava 160 osoba u svoje tri podružnice u Svetoj Nedelji, Splitu i Rijeci, koji pružaju usluge u sektoru logistike, cestovnog, zračnog i pomorskog prijevoza. Bogata lepeza vlastitih rješenja i usluga omogućuje im rješavanje izazovnih situacija čak i u najturbulentnijim periodima.

Dun & Bradstreet vodeći je globalni pružatelj poslovnih informacija i analitike, koji posluje u 220 zemalja svijeta. Više od 6000 zaposlenika diljem svijeta skoro dva stoljeća posvećeno je podršci klijentima da rastu i napreduju zahvaljujući snazi podataka, analitike i rješenja temeljenih na podacima.