Novi članovi Piketa obitelji

U nedostatku vremena većina ljudi, sve češće, želi pojesti nešto praktično i jednostavno, na brzinu, a opet hranjivo i da pritom ne moraju izdvojiti puno novaca. Tako je na krilima dobrih rezultata Piketa pašteta, pod istim brendom i u istoj ambalaži lansirana i linija Piketa narezaka. S ciljem zadovoljavanja kvalitete i cijene, napravljena je nova linija narezaka koja je upravo to: kvalitetan proizvod, ali i cjenovno prihvatljiv.

Novi naresci dolaze u tri varijante: mesni narezak, pileće-goveđi i pureće-pileći. Svim ovim okusima zajedničko je da su izvor proteina, ne sadrže palmine masti i začinjeni su isključivo prirodnim monozačinima i ekstraktima začina, bez umjetnih aroma i pojačivača okusa. Na prodajnom mjestu lako ćete ih pronaći slijedeći prepoznatljiv znak srca i zahvaljujući jakoj žutoj boji.

Marketinška podrška: Aktivnosti na prodajnim mjestima
Logističke informacije: Proizvode potražite na policama trgovina u pakiranju od 100 g, u varijanti 3 različita okusa. SRP – 2 x 10 kom.
Proizvođač: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48 000 Koprivnica, Hrvatska Telefon i fax: Besplatni potrošački telefon 0800 08 08
Web: www.podravka.com