Najnoviji SPAR supermarket otvoren u Ninu

Nin je domaćin najnovijeg SPAR supermarketa u kojem je bogata ponuda, od mesnice, preko ribarnice do prostorije s rashlađenim pićem, oduševila kupce. I ovog prilikom, povodom otvorenja, SPAR Hrvatska donirao je lokalni DVD Pljusak Nin

Najnoviji SPAR supermarket uređen je prema najvišim tehnološkim standardima i rasprostire se na gotovo 1300m2 prodajne površine. SPAR supermarket nalazi se na adresi Put Bagata 11, Nin, a kupcima će biti dostupnije ono što poznaju od bogate SPAR ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat.

SPAR supermarket u Ninu otvoren je uz područnu voditeljicu Ivanu Zubčić, voditeljicu trgovine Stanku Jergan, direktora prodaje SPAR supermarketa Davida Korošeca te predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno je otvoren novi SPAR.

Posebnost ovog SPAR supermarketa su mesnica s uvijek bogatom ponudom najboljih pozicija mesa te ribarnica s uvijek svježom ponudom ribe, kao i toploteka, odnosno raznovrsna ponuda toplih, gotovih jela i salata. Ovaj SPAR supermarket opremljen je velikom rashladnom prostorijom, što osigurava veće količine ohlađenog pića, posebnost koja je neophodna za lokaciju u Dalmaciji posebice u sezoni u kojoj se očekuju velike vrućine. Kupci, osim bogatog izbora kvalitetnog i svježeg voća i povrća te bogatog izbora neprehrambenih artikala bržu kupovinu mogu obaviti kroz jednostavne i praktične samoposlužne  blagajne.

Povodom otvorenja novog SPAR supermarketa uručena je i donacija Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pljusak Nin u iznosu od 2000 eur, za što je osigurana sigurnosna oprema što će im svakako olakšati rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Ninu je od ponedjeljka do nedjelje od 7:00 do 22:00 sata.