Nastavljena prometna edukacija Wolt partnera dostavljača

Wolt Hrvatska nastavlja svoju inicijativu unapređenja sigurnosti u prometu. Proteklog tjedna, u prostorijama HGK Županijske komore Split, u suradnji s mag. ing. traff. Ivanom Krmpotićem, održana je još jedna edukacija za partnere-dostavljače Wolta. Glavni cilj edukacije bio je podizanje svijesti o hrvatskim prometnim pravilima i propisima o njihovoj ulozi u stvaranju sigurnijeg prometnog okruženja. Ovaj korak nastavak je napora kompanije Wolt da kontinuirano educira svoje partnere o sigurnosti u vožnji te promiče odgovorno ponašanje na cestama.

Ova inicijativa započela je u Zagrebu prošle godine kao dio kontinuiranih napora Wolt Hrvatska u suradnji s Policijskom upravom Zagreb i drugim partnerima, s ciljem stvaranja sigurnijeg prometnog okruženja putem edukacije stranih radnika o lokalnim prometnim pravilima. Predavanja su usmjerena na samozaštitno ponašanje i odgovorno sudjelovanje u prometu, kako bi se povećala sigurnost svih sudionika.

„Raduje nas nastavak ove inicijative, ovog puta u suradnji s mag. ing. traff. Ivanom Krmpotićem. Wolt se od samih početaka u Hrvatskoj 2018. godine dosta razvio, što uključuje veliki broj partnera dostavljača koji koriste našu aplikaciju i koji su konstantno na cestama. Koliko nam je važno da svaka dostava bude isporučena i da naručitelj bude zadovoljan, još nam je važnije da partneri dostavljači koji koriste aplikaciju Wolta poštuju pravila ponašanja u prometu. Zato ih redovno podsjećamo na njihovu sigurnost, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu te poštivanje prometnih pravila. Zahvalan sam i javno želim istaknuti koliko nam je značajna podrška grada Zagreba, ali i partnera koji su nam se pridružili u ovom projektu u Splitu. Naš cilj ostaje isti – unaprijediti sigurnost, podići kvalitetu usluge koju pružamo našim korisnicima. Plan je nastaviti s edukacijama u svim gradovima u Hrvatskoj gdje pružamo svoje usluge i time pridonijeti stvaranju sigurnijeg prometnog okruženja za sve. Posebno nas raduje pozitivna reakcija naših dostavljača i njihovo aktivno sudjelovanje na edukacijama‟ rekao je Marin Šušnjar, General Manager u Woltu Hrvatska.

Predavači na splitskom edukativnom događaju bili su Ante Primorac i Sagar Yogi, prema cjelokupnom projektu  mag. ing. traff Ivana Krmpotića. „Ovaj projekt ima ključnu ulogu u podizanju svijesti o prometnoj sigurnosti, s posebnim naglaskom na strane dostavljače koji često dolaze iz zemalja s drugačijim prometnim pravilima. Cilj nam je povećati sigurnost gradskog prometa, smanjiti broj nesreća te zaštititi sve sudionike u prometu. Edukacijom stranih dostavljača i suradnjom s gradovima, poslodavcima i lokalnim zajednicama stvaramo sigurnije prometne uvjete. Realizacijom ovog projekta doprinosimo Nacionalnom planu sigurnosti cestovnog prometa i stvaramo održivu, sigurnu urbanu sredinu‟, izjavio je mag. ing. traff. Ivan Krmpotić.

Na predavanju je sudjelovalo 90 partnera dostavljača Wolt Hrvatska iz Indije i Nepala. Predavanje je održano na engleskom jeziku kako bi se osigurala maksimalna razumljivost i interakcija.

Jedan od sudionika, Rabi Kumar Muktan, izjavio je: „Zahvaljujemo Wolt Hrvatska na organizaciji ove edukacije. Smatram da će nam znanje koje smo stekli biti izuzetno korisno, jer neki od nas nisu bili dovoljno upoznati s hrvatskim prometnim zakonima. Primjenom tog znanja, zasigurno ćemo doprinijeti općoj sigurnosti u prometu, ali i osobnom osjećaju sigurnosti‟.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta.