Centar Port Mall Ploče proslavio 1. rođendan

Centar Port Mall Ploče proslavio je ponosno svoj prvi rođendan. U proteklih godinu dana, Port Mall trgovački centar postao je središte društvenih okupljanja i komercijalnih aktivnosti za građane Ploča i okolnih područja. U povodu ove značajne obljetnice, organiziran je program proslave koji je pružio zabavu za sve uzraste.

S obzirom na uspjeh koji je postigao u svojoj prvoj godini, ovo slavlje nije bio samo način obilježavanja vremena koje je prošlo, već i prilika da se Centar Port Mall zahvali svim posjetiteljima, zakupoprimcima i zaposlenicima koji su pridonijeli njegovom radu. Program proslave obuhvaćao je niz aktivnosti, među kojima su nastupi klauna, degustacija rođendanske torte, te različiti popusti i iznenađenja.

Program je pažljivo osmišljen kako bi se stvorila ugodna i zabavna atmosfera, u kojoj su svi posjetitelji mogli uživati. Proslava prvog rođendana značajan je korak u jačanju veze između Centra Port Mall i lokalne zajednice, stvarajući temelje za buduće uspjehe.

Poseban gost, popularni klaun Šarenko, zabavljao je najmlađe posjetitelje svojim veselim predstavama i trikovima. Šarenko je pripremio niz zabavnih aktivnosti koji su uključivali magične trikove, balon-sklapanje i interaktivne igre. Njegova umjetnost balon-sklapanja posebno je oduševila djecu, koja su promatrala kako iz običnih balona nastaju fantastične figure poput životinja i cvijeća.

Ne smijemo zaboraviti ni popuste i nagrade koji su dočekali posjetitelje. Centar je pripremio niz posebnih popusta u trgovinama unutar centra, kao i atraktivne nagrade kroz Kolo Sreće.

Posebna pažnja posvećena je tome da svi posjetitelji, bez obzira na dob i interese, uživaju u proslavi. Trgovci i ugostitelji u centru pripremili su jedinstvene ponude koje uključuju rođendanske popuste, ekskluzivne proizvode, te promotivne pakete.

Proslava prvog rođendana Centra Port Mall Ploče bila je savršena priliku za opuštanje, uživanje i, naravno, pametnu kupovinu. Posjetitelji centra mogli su iskoristite sve pogodnosti koje je Centar pripremio za ovu posebnu prigodu.

Centar Port Mall Ploče ponosan je na široku paletu zakupoprimaca koji doprinose bogatstvu ponude i raznolikosti sadržaja. Svaki od zakupoprimaca igra važnu ulogu u cjelokupnom iskustvu posjetitelja. Kvaliteta usluge i proizvoda koje nude te aktivno uključivanje u različite promotivne aktivnosti i događanja unutar centra pridonose stvaranju živahne i dinamične atmosfere.

Suradnja između Centra Port Mall Ploče i njegovih zakupoprimaca ključna je za održavanje visokih standarda i unapređenje poslovanja. Zajedničkim naporima, stvaraju nove prilike i pogodnosti za posjetitelje.