Otvoren supermarket Tommy u Podstrani

Na adresi Sv. Martina 123 u Podstrani otvoren je novi supermarket Tommy. Supermarket je opremljen po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene.

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače. Novi Tommy u Podstrani obogaćuje trgovačku ponudu na ovom području, gdje je prepoznatljivi Tommyjev koncept prodajnih mjesta već odavno prihvaćen od strane potrošača.

U prodajnom prostoru i na ukupnoj korisnoj površini od preko 800m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, delikatese te pekarnica “Bobis“ sa pekarsko-slastičarskim proizvodima, na bazi dnevno svježe ponude. Za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta.

U novom supermarketu zaposleno je 16 novih radnika.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommyja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider.