Tommy otvorio novo prodajno mjestu u Supetru na Braču

Trgovački lanac Tommy je otvorio novo prodajno mjestu u Supetru na otoku Braču, na adresi Žedno-Drage 1. Hipermarket Tommy u Supetru suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene.

Površina korisnog prostora premašuje 1800 metara četvornih s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a Tommy posebno ističe odjele svježeg mesa, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom proizvoda.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i 4 brze-samoposlužne blagajne. U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša. Ova značajna investicija Tommyja rezultirala je otvaranjem novih 40 radnih mjesta.