Ne kuha vam se nedjeljom? Bez brige. Znamo gdje možete odvesti cijelu obitelj i pritom uštedjeti.

Svi volimo vikend i dane odmora. Rijetko tko nedjelju neće započeti sa šalicom najbolje kave, i to mirisne moche, ili uz doručak u ogrtaču. No ako imate klince i nemate lagani vikend, ta idila brzo prelazi u strku iz spremanja doručka u kuhanje za ručak. Još ako se osjećate pomalo dužni pozvati baku i djeda ili ostatak obitelj – stres je tim veći. Zašto ne biste odmorili ovaj vikend? Big Mamma Pub vam to omogućuje! Kultni restoran prijateljskog ugođaja smješten u novom Zagrebu poziva vas da provedete nedjelju uz obitelj i prijatelje.

Zašto Big Mamma Pub?

Big Mamma, kao dio Residence Grupe, restoran je koji pruža savršen omjer cijene i kvalitete, mjesto gdje svi rado dolaze. Big Mamma, kao svaka dobra mama, odlučila je zasukati rukave i nedjeljom okupiti obitelj i pozvati prijatelje za stol. A svi znamo da je mamin ručak – najbolji!

Ne samo da Big Mamma kuha za vas, nego nasmiješeni konobari drže situaciju pod kontrolom dok vama preostaje da se fokusirate na ono što je najbitnije – provesti vrijeme zajedno kao obitelj. Nedjeljni ručak u Big Mamma Pubu čuva obiteljske vrijednosti. Za samo 89,00 kn po osobi dobijete prepun stol hladnih i toplih predjela, raznih salata, bogat izbor kruha, glavnih jela i deserata. Tu je veliki izbor točenih piva i bogata vinska karta te besplatan parking!

Neka vaše uspomene budu uz obitelj i Big Mammu!