Predstavljena nova generacija MultiPlusCard pogodnosti

MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti je s 1.3.2020. uveo novi, online model nagrađivanja vjernosti svojih članova. MultiPlusCard program najveći je hrvatski koalicijski program nagrađivanja vjernosti s preko milijun aktivnih korisnika. Novi model nagrađivanja donosi više pogodnosti i fleksibilnosti za korisnike Programa. Tako su nagradni bodovi i BONUS kune od sada odmah raspoloživi na MultiPlus kartici korisnika te se mogu iskoristiti već pri sljedećoj kupnji, potrošiti kasnije iil sakupljati na dulji rok. BONUS kune sakupljene u jednoj godini, moguće je iskoristiti do kraja sljedeće godine. Dodatna novost su i posebno označeni proizvodi s oznakom MultiPlus BONUS čijom kupnjom u Konzumu korisnik Programa ostvaruje još veći nagradni iznos BONUS kuna na MultiPlus kartici.

„Novi online model nagrađivanja donosi više pogodnosti za korisnike te je u skladu s trendovima u segmentu maloprodaje, koji podrazumijevaju veću dinamiku u okviru on-line mogućnosti. Sretan sam i zadovoljan što nakon 10 godina postojanja programa i uspješnog poslovanja u ovom segmentu našim korisnicima možemo pružiti još kvalitetniju uslugu i privući dodatne partnere u naš Program“ rekao je  Dražen Jurković, predsjednik Uprave MultiPlusCard programa.

Sve što je potrebno za sakupljanje ili iskorištavanje BONUS kuna je pokazati MultiPlus karticu ili elektroničku karticu u mobilnoj aplikaciji, odnosno upisati broj MultiPlus kartice u internet trgovini kod partnera Programa. Nagradne bodove, odnosno BONUS kune korisnici mogu sakupljati i svakim plaćanjem Mastercard ili Maestro karticama ZABE na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji ili inozemstvu, jednokratno ili na rate.

Uvođenje novog modela nagrađivanja vjernosti MultiPlusCard ide u korak sa svjetskim trendovima koji su usmjereni na on-line komunikaciju  s korisnicima, pa je tako od 1.3. korisnicima dostupna nova MultiPlusCard web stranica. Web stranica osim uvida u novosti u programu, korisničke račune i stanje bodova, nudi i pregled ušteda te digitalne kupone s popustima. U pripremi je i nova verzija mobilne aplikacije s još bogatijim i interaktivnijim sadržajem za bržu i povoljniju kupnju. Trenutnu verziju MultiPlusCard mobilne aplikacije koristi preko 100.000 korisnika što dovoljno govori o velikom interesu za digitalne mogućnosti Programa.

VIŠE O MULTIPLUSCARD PROGRAMU

MultiPlusCard program nagrađivanja vjernosti pokrenut je u rujnu 2010. godine od strane vodećih kompanija u svojem segmentu: Konzum d.d. i Zagrebačke banke d.d. te se do danas etablirao kao vodeći koalicijski program nagrađivanja vjernosti u Hrvatskoj s preko 1 milijun aktivnih korisnika koji prema istraživanjima svakodnevno koristi više od 75% hrvatskih kućanstava. Program okuplja niz partnera koji korisnicima MultiPlusCard programa donose brojne mogućnosti nagrađivanja i ušteda, pa tako trenutni popis partnera Programa čine Konzum, Zagrebačka banka, Booking.com, Atlas, F&F, Tisak i Tisak MEDIA, Aviva poliklinika,  Modiana, Cammeo, Abrakadabra i Meblo Trade.

Također, MultiPlusCard d.o.o. kao voditelj Programa u Hrvatskoj, pruža i usluge procesiranja loyalty transakcija za kompanije Fortenova Grupe u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, čime se tvrtka MultiPlusCard d.o.o. pozicionirala kao najveći procesor loyalty transakcija u regiji.