SPAR će otkupljivati voće i povrće malih proizvođača

Kako bi dodatno pomogli malim domaćim poljoprivrednim proizvođačima koji zbog izvanredne situacije više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama, SPAR poziva sve male proizvođače da im se jave kako bi osigurali plasman svojih proizvoda na police SPAR i INTERSPAR trgovine.

SPAR i sada surađuje s velikim brojem domaćih dobavljača. Ponuda voća i povrća u SPARU je domaćeg podrijetla za sve proizvode koji se proizvode u Hrvatskoj. Na njihovim policama mogu se naći proizvodi više od 40 malih domaćih proizvođača i OPG-ova. Uz to, s malim proizvođačima voća i povrća surađuju i kroz robnu marku “Vrtovi Hrvatske”.

“Pozivamo sve male proizvođače voća i povrća koji više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice da nam se jave direktno na 01 2410 900”, stoji u priopćenju.

One koji nemaju mogućnost samostalnog pakiranja i isporuke proizvoda SPAR poziva da kontaktiraju distributere Marinadu, Fragarija i Osatinu, koji će odraditi taj posao za njih i ubrzati cijeli proces plasmana proizvoda na police.