Tommy potiče suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima

Uvažavajući trenutačno stanje na tržištu i mjere koje se primjenjuju, te nemogućnost prodaje svježeg voća i povrća na tržnicama, Tommy poziva na suradnju sve domaće proizvođače koji mogu i žele plasirati svoje poljoprivredne proizvode u našoj prodajnoj mreži.

„Kao odgovorna kompanija koja kontinuirano potiče razvoj gospodarstva i suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima, već sada surađujemo s preko 200 hrvatskih proizvođača. Proizvodi domaćeg porijekla su važan dio naše ponude, a ovom inicijativom želimo dodatno povećati njihov udio u ponudi, te na taj način izravno potaknuti očuvanje i razvoj poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a posebno na lokalnoj razini“, priopćeno je iz Tommyja.

U Tommyju su spremni prodajne i logističke kapacitete staviti u funkciju te dodatno omogućiti plasman roba hrvatskim proizvođačima, posebno malim proizvođačima i OPG-ovima. 

„U ovim iznimnim okolnostima pozivamo proizvođače koji bi željeli započeti suradnju s Tommyjem da nas izravno kontaktiraju u vezi otkupa i daljnjeg plasmana proizvoda, jer suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima želimo razvijati kontinuirano“, stoji u priopćenju.