Prva BIO jaja iz hrvatskog uzgoja ekskluzivno u SPAR i INTERSPAR trgovinama

SPAR je prvi i jedini trgovački lanac u Hrvatskoj koji u svom asortimanu ima BIO jaja hrvatskog porijekla koja spadaju u posebnu kategoriju jaja iz slobodnog uzgoja. Kupci najnoviji SPAR bio proizvod mogu naći u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima u pakiranju od šest komada.

SPAR kao trgovac s najširom ponudom bio proizvoda kupcima nudi više od 800 različitih bio proizvoda – od široke palete mliječnih proizvoda, kruha, peciva, svježeg voća i povrća, tjestenina, raznih vrsta brašna, preko sušenog voća i orašastih plodova, velikog izbora mueslija i žitarica do umaka, začina, sokova, napitaka, raznih čajeva te espresso kapsula bio kvalitete. SPAR asortiman bio proizvoda kontinuirano raste te čini SPAR trgovcem s najvećim brojem bio proizvoda u Hrvatskoj.

SPAR Natur*pur je najpoznatija linija bio proizvoda koja se ekskluzivno proizvodi za SPAR te odgovara najvišim europskim standardima za bio proizvode. Svi proizvodi ove robne marke podliježu najstrožim kontrolama, ne sadrže genetski modificirane sastojke te nisu tretirani sintetičkim pesticidima. Dolaze iz organskog uzgoja što znači da se ni zemlja na kojoj se uzgajaju ne tretira kemikalijama. Svi artikli robne marke SPAR Natur*pur nose europsku oznaku bioloških proizvoda – zeleni list sa zvjezdicama  i oznaku „gen-frei“, što znači da ne sadrži genetski modificirane sastojke.

Više informacija potražite na SPAR YouTube kanalu.