Otvoren prvi Lidl u zagrebačkoj Ilici

Moderna gradska trgovina u širem centru Zagreba, Lidlova je 102. trgovina u Hrvatskoj

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. U zagrebačkoj Ilici 201 otvorena je moderna trgovina pa tako Lidl sada broji 102 trgovine u Hrvatskoj. Ova moderna trgovina u širem centru Zagreba napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva još ugodniju kupnju te veću energetsku učinkovitost.

Trgovina se nalazi u prizemlju stambeno-poslovnog objekta, a parkirna mjesta za Lidlove kupce smještena su na etaži -1. U novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete. 

Otvorenje Lidlove trgovine u jednoj od najpoznatijih zagrebačkih ulica i svojevrsnom simbolu grada razveselilo je brojne Zagrepčane koji su jedva dočekali Lidl u blizini centra grada. Tim novootvorene trgovine, na čelu s voditeljicom Liduškom Veseli, s osmijehom na licu dočekao je prve kupce. Ova moderna trgovina u širem centru Zagreba nalazi se u neposrednoj blizini tramvajske stanice u Ilici što je čini još dostupnijom Lidlovim kupcima.

Radno vrijeme nove trgovine je od ponedjeljka do subote od 8:00 do 21:00 sati, s pauzom za dezinfekciju od 13:30 do 14:30 sati. Nedjeljom i blagdanom trgovina neće raditi. Lidl Hrvatska i ovim putem poziva sve svoje kupce u novootvorenoj trgovini da kupuju odgovorno, držeći se svih propisanih mjera opreza, misleći na svoje i tuđe zdravlje.