Plodine otvorile supermarket u Vodnjanu

Plodine, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, otvorile su još jedan moderni supermarket te najavile daljnju ekspanziju…

U Vodnjanu, na adresi Ulica 1. maja 33, otvoren je supermarket  Plodina, 91. u Hrvatskoj. Osluškujući potrebe domaćeg stanovništva, ali i njihovih gostiju tijekom turističke sezone, u Istri je ovo već 17. supermarket Plodina.

Vrijednom investicijom osigurala se izgradnja prodajnog objekta prema najvišim trgovačkim standardima. Na 2000 m2 moderno i funkcionalno uređenog interijera sa modernim caffe barom, nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.

Kupcima će biti na raspolaganju 180 parkirnih mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama sa invaliditetom, kao i roditeljima s djecom. Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlile 46 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone i rasti, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga lokalnom stanovništvu  i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Odjel zelene tržnice svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća. U samoposlužnoj pekari svježi pekarski proizvodi dostupni su tijekom cijeloga dana, te zasebno pakirani kako bi se kupcima osigurala najveća razina higijene. Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

U tjednu otvorenja za kupce su pripremljene posebno atraktivne akcije.

Supermarket Plodine Vodnjan za svoje će kupce svakodnevno raditi od 07:00 – 22:00 sata.