Zbog novog izbijanja zaraze Pevex uveo i traženi proizvod na kojem ne želi zaraditi

Kako bi omogućio što bolju zaštitu svojim kupcima i izvan svojih prodajnih centara Pevex je ponudio i trenutno najtraženiji proizvod u doba pandemije – zaštitnu masku KN95, koju se može naći od petka, 26. lipnja, u svim prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Pevex je tako uveo i maske koje zadržavaju još više čestica i mogu se znatno duže nositi od osnovnih verzija. Zadržavaju aerosol, bakterije iz kapljica, prašinu, smog i pelud, a blokiraju do 95 posto čestica veličine 0,3 mikrometra.

Zaštitne maske KN95 sa stupnjem zaštite FFP2, koje se od petka mogu pronaći u 25 Pevexovih prodajnih centara, dolaze po dvije u pakiranju. Redovna cijena im je 39,90 kuna, a za članove Pevex kluba 34,90 kuna (1 komad 17,45 kuna).

Pevex je već ranije uveo i certificirane jednokratne maske. No od sada one dolaze u pakiranju od 50 komada, kojem je cijena za članove Pevex kluba 149,90 kuna (redovna cijena je 179,90), što znači da je cijena pojedinačne maske 3 kune, znatno niže nego prije.

Uz to, traženi dezinficijens za ruke gotovo je duplo je pojeftinio u zadnja tri mjeseca zbog pada u nabavnoj cijeni pa je snižen na – 129,90 kuna za pakiranje od 5 litara (1 litra 25,98 kuna).

„Ne samo da želimo biti sigurno mjesto kupnje, želimo kupcima ponuditi najtraženije zaštitne proizvode po najpovoljnijoj mogućoj cijeni kako bi se osjećali sigurno i izvan naših centara. Poanta nam nije da ove proizvode samo prodamo, ovim želimo ukazati na visoki stupanj prevencije širenja zaraze nošenjem maski. Cilj nam je prevencija, a ne zarada na maskama i dezinfekciji“, izjavio je predsjednik Uprave Pevexa Jurica Lovrinčević u povodu puštanja novog zaštitnog proizvoda u prodaju.