Najveća ponuda različitih zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava u SPAR-u

Kako bi svim kupcima omogućio da zaštite sebe i svoje obitelji, SPAR u svojoj ponudi ima veliki izbor zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava. Kupci tako u SPAR-u mogu pronaći pamučne jednoslojne maske za višekratnu uporabu, kao i jednokratne troslojne maske za lice u različitim setovima pakiranja.

Jednoslojne pamučne maske za višekratnu uporabu najpoznatijih domaćih tekstilnih brendova Varteksa i Diademe kupcima su dostupne po cijeni od 9,45 kuna po komadu, a birati mogu između obične bijele i maske različitih uzoraka za žene, muškarce i djecu.

U ponudi imamo i jednokratne troslojne maske koje su dostupne u dva različita pakiranja: u pakiranju od deset komada od danas po sniženoj redovnoj cijeni od 39,99 kuna i pedeset komada po sniženoj redovnoj cijeni od 149,99 kuna po pakiranju.

Na policama SPAR i INTERSPAR trgovina nalaze se i brojna dezinfekcijska sredstva za ruke i radne površine, kao i ona prilagođena osobama s osjetljivom kožom. Kupci tako mogu birati između velikog izbora različitih sredstava za dezinfekciju ruku poput antibakterijskih sapuna i gelova za ruke i suho pranje ruku, kao i sredstava za dezinfekciju radnih površina, dezinfekcijskih maramica te deterdženata za dezinfekciju rublja.

Podsjećamo kupce da pravilnom uporabom zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava, kao i dezinfekcijom površina u svom domu štite sebe i svoju obitelj. Također, pozivamo sve naše kupce na odgovorno ponašanje pri kupovini, držanje propisanog razmaka od dva metra te pridržavanje ostalih mjera zaštite.

Sve novosti u SPAR-u potražite i na SPAR YouTube kanalu.