Otvoren Konzum u Varaždinu

U manje od mjesec dana i treća Konzumova prodavaonica službeno otvorila svoja vrata

Nedugo nakon otvorenja Konzuma u Pitomači i preuređenog Super Konzuma u Ivanić Gradu u rujnu, službeno je otvoren i Konzum u Varaždinu na adresi Ulica grada Koblenza 9. Na ukupnoj površini od 310m² kupcima će, uz redovni prepoznatljiv asortiman Konzuma, na raspolaganju biti i samoposlužna pekarnica s dnevno svježim kruhom, pecivima i drugim pekarskim proizvodima, odjel voća i povrća te svježe pakirano meso.

Tako će Konzumovi kupci s područja Varaždina i okolice moći uživati u više od 75 posto proizvoda domaćeg podrijetla, a u spomenutim kategorijama voća i povrća, mesa te pekarskih proizvoda taj se broj penje i na više od 80 posto.

U novootvorenom Konzumu u Varaždinu kupci će svoju kupnju moći obavljati od ponedjeljka do subote od 7.00 do 20.00 sat, a nedjeljom od 7.00 do 13.00 sati te će im na usluzi biti sedam stalnih zaposlenika prodavaonice zahvaljujući kojima će iskustvo kupovine biti još ugodnije.

“S obzirom na velik broj stanovnika u ovom dijelu Varaždina, zaključili smo da je vrijeme da Konzumovim vjernim kupcima osiguramo prodavaonicu u neposrednoj blizini, posebice imajući na umu izgradnju novih stanova u blizini. Osobito nas veseli dolazak novih mladih obitelji koje će, zahvaljujući Konzumu, na dohvat ruke imati sve potrebne proizvode“, izjavio je Tihomir Lozer, direktor regije Sjever.