SPAR otvorio još jedan supermarket u Čakovcu

SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem prodajne mreže te je otvorio svoj drugi SPAR supermarket u Čakovcu i zaposlio 24 djelatnika. U ovim izazovnim vremenima epidemije kada je blizina opskrbe od velikog društvenog značenja, SPAR svoju ponudu kupcima čini još bližom i dostupnijom.

U skladu sa svojom poslovnom politikom dobre suradnje s lokalnim proizvođačima, posebno mjesto na policama SPAR supermarketa dobili su međimurski proizvođači kao što su Čakovečki mlinovi, Ragusa, Marodi, MGP, Bister, Meyer te Belpak čiji je krumpir dostupan pod SPAR robnom markom “Vrtovi Hrvatske“.

U povodu otvorenja novog supermarketa, SPAR Hrvatska uručio je donaciju čakovečkom rodilištu namijenjenu kupnji pulsnog oksimetra, uređaja za mjerenje zasićenosti krvi kisikom i pulsa kod rodilja kojim se značajno poboljšava njega pacijentica i praćenje njihovog zdravstvenog stanja.

Kako bi osigurali maksimalnu razinu sigurnosti, SPAR je nove zaposlenike testirao na virus COVID-19. Također, prije početka smjene djelatnicima se mjeri temperatura, a u poslovnici su postavljene i pleksiglas zaštite. Svi naši djelatnici u trgovinama nose zaštitne maske te se nekoliko puta dnevno dezinficiraju kolica, košare, a redovito čistimo i POS uređaje kao i sve ostale površine.

Kupce u novoj trgovini očekuju akcijske cijene i promotivna božićna ponuda.  Pored toga, SPAR dijeli besplatne zaštitne maske svim kupcima koji ih nemaju, a posebno, povodom otvorenja, SPAR dijeli i prigodne, višekratne platnene maske, „Volim Čakovec“.

Novi SPAR supermarket nalazi se na adresi Ulica Tomaša Goričanca 1, a smješten je u prizemlju trgovačkog centra Čakovec Jug Mall. Radno vrijeme trgovine  je od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat. Povodom otvorenja, od 10. do 12. prosinca, kako bi izbjegli gužve, supermarket će biti otvoren do 22 sata.