Ledo pokrenuo ‘RETRO’ natječaj – odaberite koji će se legendarni sladoled vratiti u Ledo škrinje!

Početak svake nove godine na neki način označava i početak sladoledne sezone, a Ledo je 2021. godinu započeo na najslađi i najuzbudljiviji mogući način. Motivirani velikim interesom svojih potrošača koji najljepše uspomene iz djetinjstva i mladosti vežu uz legendarne Ledo sladolede, pokrenut je Ledo “RETRO“ natječaj putem kojeg potrošači sami mogu odabrati koji će se legendarni sladoled ponovno vratiti u Ledo škrinje.

U natječaju sudjeluju tri legendarna Ledo sladoleda, pa su tako jedinstvenu priliku za veliki povratak dobili Bubi, Njofra i Top Mix.

Bubi je sladoled koji je bio omiljen među svim uzrastima, a većina ga i danas pamti po prepoznatljivom okusu “žvakaće gume“. Njofru su pak mnogi zavoljeli zbog njegovog ukusnog krem sladoleda od vanilije prelivenog kakao preljevom i cornflakes posipom, dok je Top Mix okusom marakuje i kivija preliven kakao preljevom većini bio i ostao sinonim za omiljenu kombinaciju sladoleda i voća.

Pobjednika velikog natječaja odabrat će upravo potrošači, a glasati se može na Ledo web stranici  sve do 1. veljače. Pobjednički sladoled koji će brojnim potrošačima vratiti najljepše uspomene iz djetinjstva i mladosti bit će objavljen 4. veljače na službenoj Ledo web stranici i društvenim mrežama.

Ovim natječajem Ledo je još jednom pokazao kako se trudi osluškivati potrebe svojih potrošača pa upravo zbog njih u asortiman vraća jedan od tri omiljena i toliko željana okusa. Iako se još ne zna koji će to proizvod biti, pozivamo Vas da i Vi glasate za svog favorita, s  obzirom da smo sigurni kako je pred nama zaista tijesna i neizvjesna borba – možda baš Vaš glas može biti presudan!