Tommy pokrenuo humanitarnu akciju ‘Budi prijatelj djece’

Tommy je u suradnji s KBC Split-Klinikom za dječje bolesti pokrenuo humanitarnu akciju pod nazivom “Budi prijatelj djece”. Cilj ove akcije je prikupljanje financijskih sredstava koja su namijenjena opremanju i adaptaciji prostora Klinike za dječje bolesti, kako bi se poboljšali uvjeti rada Klinike i boravka malih pacijenata, kao i njihovih roditelja.

Kupovinom barem jednog od preko 300 proizvoda, koji su posebno označeni u prodajnim prostorima, prikupljaju se sredstva za donacijski fond koji će u cijelosti biti uručen Klinici za dječje bolesti nakon 21. ožujka kada prestaje ova akcija.

Akcija se provodi u svim Tommy poslovnicama, na teritoriju cijele Hrvatske, uz suglasnost Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

„Ovo je jedna u nizu aktivnosti naše tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta kojima podupiremo humanitarne i opće korisne projekte. Humanitarno partnerstvo s Klinikom za dječje bolesti KBC-a Split nas posebno raduje jer se radi o klinici koja je prepoznata po vrlo stručnom i profesionalnom medicinskom osoblju i koja je značajna i referentna u cijeloj Hrvatskoj“, stoji u priopćenju iz Tommyja.

Tommy poziva i kupce da se aktivno uključe u ovu humanitarnu akciju kako bi prikupili što više sredstava u donacijski fond, a sve na dobrobit djece i u svrhu unapređenja sustava zdravstvene zaštite.

Više detalja o humanitarnoj akciji “Budi prijatelj djece” može se pronaći na mrežnoj stranici www.tommy.hr.